Nilsu
28 Ekim 2024 15:44

Merhaba, 19.05.2024 tarihinde Eskişehir Kanatlı Boyner mağazasından Rayban 2 adet gözlük satın aldım. Ekte görseli olan gözlüğün stoklarında kalmadığını başka şubeden getirebileceklerini söylediler. Gözlük 1 ay sonra geldi, mağazada açıp ürünü kontrol ettiğimde üzerinde çizikler mevcut olduğunu görevli arkadaşlarla gördük. Gözlüğü ayıplı mal olduğu için kabul etmedim. Tekrar bekleme sürecine girdim ve başka bir şubeden yenisi geldi. Bu sefer ise mağazada açtığımda ön kısmında cam tarafında çizik mevcuttu. 2. Ciye tekrar ayıplı gözlüğü gönderdiler. Yine bekleme sürecinden sonra ayıplı olmayan gözlük elime ulaştı. Görevli arkadaşlar gözlükle beraber sunglass hut markalı gözlük temizleme solüsyonunu almamı, bundan başka solüsyon kullanmamı tavsiye ettiler. Yaklaşık 15-20 günlük kullanımımdan sonra ekte görüldüğü üzere plastik yüzeylerde geçmeyen noktasal aşınmalar ve lekeler oluştu. Boyner mağazasına değişim talebiyle geri götürdüğümde ürünü teste gönderilmesi için aldılar. Ekte ürün test takip formu yer almaktadır. Ürün testten onarım yapılmış adı altında hiçbir değişiklik yapılmadan geri gönderildi. Görevli arkadaşlarla konuştuğumda 2. Ye teste gönderilirse yine hiçbir şey yapılmayacağını, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmamı tavsiye ettiler.
Plastik sektöründe çalışan bir kalite mühendisiyim. Bu ürünlerin saklama ve kullanma koşullarına hakim birisi olarak bu hata kullanıcı hatası değildir. Uzun zamandır Rayban gözlük kullanıcısı olarak hiçbir satın almamda bu kadar yıpratıcı ve sorunlu bir süreç geçirmedim. Gözlüğün değiştirilmesini talep eder, kullanıcı şikayetimin acil olarak dikkate alınmasını rica ederim.

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
15 Mayıs 2024 19:44

Doğa
22 Temmuz 17:48
Rayban Gözlükte Kısa Sürede Lekelenme Ve Orijinallik Şüphesi Yaşadım
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
13 Eylül 2024 10:19
Boyner'den Alınan Rayban Gözlük 20 Günde Yamuldu
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
05 Şubat 16:25