Mahir sonucu yetersiz buldu

Ray Sigorta Kesin Rapor Bekleniyor!

Ray Sigorta Kesin Rapor Bekleniyor!
01 Ağustos 2024 15:59

Aracımın onarımı 2 hafta önce bitti. 26.07.2024 tarihinde eksper tarafından dosya kapatılıp sisteme yüklendi. Ama sistemde hala eksper raporu bekleniyor diye yazıyor. Ödeme günü talebi için Ray sigortayı her aradığımda, eksper raporunun sisteme düşmediği eksperin dosyayı sisteme yüklememiş olabileceği bilgisi veriliyor. 17.05.2024 tarihinden bu yana arabam yok. Bu süreçte Ray Sigorta beni fazlasıyla mağdur etti ve mağdur etmeye devam ediyor. Dosyamın bir an önce kapatılıp ödemesinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Müşteri memnuniyeti adına firmanızdan ilgili yetkilinin arayıp tarafıma bilgi vermesini istiyorum! İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Dosya No:10702400978

01 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Mahir
Mahir
05 Ağustos 2024 15:37

Ödeme sürecinde hiç sıkıntı çıkarmadılar en azından bu aşamada mağdur olmadım. Ama servis, eksper ve Ray Sigorta arasında haftalarca mekik dokudum. Kendim bu kadar uğraşmasaydım süreç en az bir ay daha uzardı muhtemelen. Genel olarak çok kötü bir deneyim oldu benim için! Yinede daha fazla uğraştırmadıkları için teşekkür ederim kendilerine.

15 Ağustos 2024 10:59

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Mehmet sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2024 14:42
"Ahmet Beye teşekkür ederim."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Hasar Dosyamın Sonuçlanmaması Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

13 Ekim 2025 12:15

27 Eylül 2024 10:23
Neslihan sonuçtan memnun değil

Neslihan
03 Temmuz 2025 14:19
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 11:38