Atif sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 13:12

Ray Sigorta'dan şikayetçiyim...
Merhabalar, E*** K***** ben... 4 Eylül akşamı bulaşık yıkarken birden musluk açıkken evye aşağı düştü ve boru yerinden çıktı. O esnada ben ne olduğunu anlamadan her yer su oldu; hem borudan hem musluktan sular yerlere aktı ve anında müdahale ettim. Fakat o sırada parkeler su aldı ve sabah kalktığım zaman parkeler şişmişti. Ray Sigorta'yı arayarak talep oluşturdum. 2 aydır uğraşıyorum teminat talebi için hasarım karşılansın diye fakat bu evye düşmesi kapsama girmiyormuş, dahili sudan işlem yapamıyorlarmış. Bir sürü formalite yazışma var. Ben bir vatandaş olarak bu kadar ayrıntıyı bilemem. Sorun sadece evye düşmesi değil ki, boru da koptu, patladı. Çeşme açıktı, yerler su oldu. Yazışmalarda belirtildiği gibi evyenin içinde su birikmiş de evye düşmüş değil yani, benim mağduriyetimi gidermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben zaten evye istemiyorum ki onlardan; ben boru patlaması sonucu su olan, şişen parkelerimin teminatını, hasarını istiyorum. Yıllardır Ray Sigorta ile çalışıyordum, bu saatten sonra asla tek bir işlem yaptırmayacağım. İki aydır laf anlatmaktan bıktım. Kendi kendime yapmadım ya ben bu olayı; boru çıktı, patladı, sular saçıldı ortalığa... Yapılan bu tutum Ray Sigorta'ya yakışmadı... Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.
E*** K*****
5357****26

ray-sigorta-ile-yasadigim-magduriyet-hasar-talebimin-reddedilmesi-5.pdf

07 Kasım 2024 12:52

Ray Sigorta dan şikayetçiyim... Merhabalar esra kesgin ben... 4 Eylül akşamı bulaşık yıkarken birden musluk açıkken evye aşağı düştü ve boru yerinden çıktı o esnada ben ne olduğunu anlamadan her yer su oldu hem borudan hem musluktan sular yerlere aktı ve anında müdahale ettim fakat o sırada parkeler su aldı ve sabah kalktığım zaman parkeler şişmişti. Ray sigortayı arayarak talep oluşturdum. 2 aydır uğraşıyorum teminat talebi için hasarım karşılansın diye fakat bu evye düşmesi kapsama girmiyormuş dahili sudan işlem yapamıyorlarmış bir sürü formalite yazışma ben bir vatandaş olarak bu kadar ayrıntıyı bilemem sorun sadece evye düşmesi değil ki boru da koptu patladı Çeşme acıktı yerler su oldu yazışmalarda belirtildiği gibi evyenin içinde su birikmişte evye düşmüş değil yani, benim mağduriyetimi gidermemek için ellerinden geleni yapıyorlar ben zaten evye istemiyorum ki onlardan ben boru patlaması sonucu su olan şişen parkelerimin teminatını hasarını istiyorum. Yıllardır Ray Sigorta ile çalışıyorsum bu saatten sonra asla tek bir işlem yaptırmayacağım iki aydır laf anlatmaktan bıktım kendi kendime yapmadım ya ben bu olayı boru çıktı patladı sular saçıldı ortalığa... Yapılan bu tutum ray sigortaya yakışmadı... Hakkımı sonuna kadar arayacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

Ek
07 Kasım 2024 13:18 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

07 Kasım 2024 16:22

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Atif
Atif
17 Kasım 2024 20:44

Yalan konuşmayın beni kimse aramadı

Birol sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2024 00:50

Ray Sigorta Konut Acil Destek Biriminin İlgisizliği

14 Temmuz 2024 10:26
Onur sonuçtan memnun

21 Mayıs 2025 11:26
"Geri dönüş sağlandı, çözüme ulaştırılmaya çalışılsa da o kadar uzun zaman geçti ki kendim yaptırdım. Keşke buraya gerek kalmadan daha hızlı çözüm üretip, kendim uğraşmak zorunda bırakılmasaydım."
Ray Sigorta Ev Sigortasında Küçük Hasarlara Destek Sağlanmıyor
Ray Sigorta Ev Sigortasında Küçük Hasarlara Destek Sağlanmıyor
Okay sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 18:51
Saygın sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2025 13:20
sigorta-sirketinin-hasar-dosyasi-ve-eksper-ilgisizligi-magduriyeti-3.jpg