18 Eylül 2023 23:11

Ürünüm Rampage rm-165s 27'' lik monitörümü uzun bir zamandır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Fakat geçtiğimiz hafta bilgisayarı başlattığımda monitöre ekran gelmedi, siyah ekranda kaldı. Ne yaptıysam düzelmedi, fakat alttaki power tuşu yanıyordu. Ben de monitörün arkasındaki power tuşunu çektim, geri taktım ve sonrasında düzeldi. Kullanmaya devam ettim.

Ardından 2-3 gün sonra bilgisayarı bir daha açmaya çalıştım. Bilgisayar sorunsuz bir şekilde çalışıyor zaten, ama monitöre ekran yine gelmedi. Bu sefer kontrol ettim, power tuşu çalışıyor mu diye. Power tuşu yanmıyor. Sağ alttaki küçük LED fakat monitöre ekran gelmekte, arkasındaki kırmızı ledler çalışmakta. Prizi değiştirdim, kabloyu değiştirdim fakat hiçbir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arda
18 Eylül 2023 23:19

İkinci paragrafta monitöre ekran gelmekte yazmışım fakat orası gelmemekte olacak

13 Ekim 2023 11:21 (Şikayetten 24 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Aleyna

Benim rampage 27 inç 165hz bilgisayarımı yeni aldım kurulum yapmaya çalışıyorum lakin ekrann açılıyor sinyal yok diyor ve uyku moduna geçiyor ne yapabilirim acil

Arda

Monitörün arkasındaki power tuşunun açık olduğuna emin misin

Gmz sonuçtan hiç memnun değil

Gmz
16 Eylül 2023 03:40

Göktuğ
08 Haziran 2023 11:25
Rampage Monitörüm Güç Işığı Yanmıyor Açılmıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Rampage Rm-1655 Bekleme Modu Sorunu

Ahmet