Ali sonuçtan hiç memnun değil

Rampage KB-R86 Umbra Red Switch Mekanik Gaming Klavye Tuş Çalışmama

29 Temmuz 2023 16:04

20 Eylül 2023 17:55

4 ay önce Antalya Mall of Antalya Vatan mağazasından Rampage Umbra Red Switch klavye aldım. Aldıktan birkaç hafta sonra bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Ondan sonra servise gönderdim. Servisten geri aldıktan birkaç gün sonra yine çalışmamaya başladım. Ondan sonra Şikayetvar yardımıyla ulaştım. Tekrar servise göndermemi söylediler gönderdim. Servise geri ürünü aldığımda bu sefer ilk denememde çalışmıyordu. Videosunu gönderdim. Ürün iadesi yapabilirsiniz dediler ama yaklaşık 5 aylık bu mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum. Çok uzun sürdü süreç. Aldığım ürünü kullanamadım bile. O ürünün fiyatı şu an yaklaşık 2 katı ve hiç kullanamadım. Rampage çok mağdur bıraktı. Müşteri hizmetleri bekletti. Yardım edemedi. Lütfen bana ulaşılıp gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

24 Ağustos 2023 15:04

17.04.2023 tarihinde Antalya Mall of Antalya Vatan mağazasından aldığım Rampage KB-R86 umbra Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyenin belli bir süre sonra 'w' tuşu tam çalışmamaya başladı. Arada çalışıyor arada çalışmıyordu. Bu sebepten dolayı 12.07.2023 tarihinde aldığım mağazadan servise verdim. 22.07.2023 tarihinde ürün elime ulaştı. Sorunu çözülmüştü ama 2 gün sonrasında da 'd' tuşu aynı sorunu yaşamaya başladı. Şu an ürünü servise verirsem aynı sorunu tekrar yaşayabileceğimi düşünüyorum. Üründe genel bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Rampage ürünlerini yıllardır alıyorum, kullanıyorum ama çoğu ürününde nedense sıkıntı yaşadım. Kaç kere mouse klavye değiştirdim. Lütfen bu sefer yardım ederseniz sevinirim. (3 haftadır cevap gelmiyor şirket ilgilenmiyor.)

09 Ağustos 2023 13:36

Telefonla iletişim kurmaya çalışıyorum kimse açmıyor. Sesli mesaj kaydediyorum kimse geri dönmüyor buraya yazıyorum yine görülmüyor Rampage markasından yıllardır bu mağdurluğu yaşıyorum. Lütfen Rampage çalışanları yardım ederse artık sevinirim.

18 Ağustos 2023 12:54

Yeter artık Rampage şirketine yazıyorum artık yardım bekliyorum kaç oldu 600 kişi gördü siz görmediniz ilginç hiç memnun değilim.

08 Eylül 2023 08:39 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

19 Eylül 2023 17:45

Bana ulaştılar yine servise gönderdim. Serviste onarımı yapıldı ve kontrol edildi dendi. Bugün ürün elime ulaştı 'e' tuşu çalışmıyor. 3. Kere servise götürmek istemiyorum. Bu durumdan çok mağdurum Rampage gereğini artık yapılmasını talep ediyorum.

Bedirhan

Aynı klavye aynı sorun bende de var. Servise gönderdim geldi yapıldı dendi. Ama şu an sıralı birkaç tuşu çalışmıyor algılamıyor. @rampage umarım bu pahallı klavyede bu sorunu yaşayan kullanıcılara ücretsiz bir çözüm yolu sunar

Rampage KB-R86 Klavyede Tuşlar Oyun Sırasında Sürekli İşlevini Yitiriyor

25 Eylül 14:19