Rampage Helix Kulaklık Mikrofon Sorunu

08 Kasım 2024 17:25

Rampage markasından Helix adlı kulaklığı aldım alalı neredeyse 1 ay oldu. Oyunda konuşuyordum, aniden sesim kesildi. Bilgisayarı aç kapa yaptım, her şeyi denedim. Kulaklığın mikrofonunu aç kapa yaptım, her şeyi denedim kısacası. Kulaklığı garantiye göndermek istemiyorum, uzun süre beklememek için. Lütfen yardım edin (mikrofon tuşundan açık).

08 Kasım 2024 17:08

Media Markt'dan Rampage markasının Helix adlı kulaklığını aldım fakat aldığımın üzerine 1 ay geçmesine rağmen mikrofonum bozuldu ve 7.1 nasıl açacağım bilmiyorum (internette çözümü yok) mikrofonun düzelmesi için her şeyi denedim bilgisayarı kapatıp açtım kulaklığın mikrofonunu kapatıp açtım her şeyi ama her şeyi denedim ama olmuyor aynı şey 7.1 içinde geçerli insanlar Helix isimli ürün ile ilgili internette nedense hiçbir bilgi dahi paylaşmamış acil yardım gerekli

08 Kasım 2024 17:12

Bir de 7.1 özelliğini nasıl açacağımıda bulamadım internette kimse Helix adlı ürün ile ilgili bilgi paylaşmamış nedense

11 Kasım 2024 17:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Rampage ONYX-S Kulaklığımın Mikrofonu Çalışmıyor, Garanti Kapsamında Değişim Talebi

17 Ağustos 2025 16:06
rampage-onyx-s-kulakligimin-mikrofonu-calismiyor-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-2.jpg
rampage-onyx-s-kulakligimin-mikrofonu-calismiyor-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-1.jpg

26 Ocak 2024 19:02

24 Haziran 2024 14:30