Resul sonuçtan memnun değil

Ramada Resort Side Çalışanlar Üstüme Yürüdü

13 Temmuz 2024 16:16

Otel çalışanları bir araya gelip üzerime yürüdü ve otel yetkilileri bu konuyla ilgilenmedi. Böyle bir otel ve çalışanlarını daha önce görmedim. Otelden çıkışımı istedim fakat iade edemeyeceklerini belirttiler. Tatilimi mahvettiler.

15 Temmuz 2024 17:27 (Şikayetten 2 gün sonra)
20 Temmuz 2024 00:32

O zamanda aynı şeyi belirttim kuralla ilgili benim bir problemim ya da uyarılmak ile ilgili de bir problemim yok benim problemim sanki bir şey varmış gibi çalışanlarınızın hurra edip toplanması amaç ne? Sizin şirketinizde çalışan personelinizin stres yönetimi bu mu? Bana söylenen şey restorandan yemek çıkartma yasak bu çözüm odaklı bir yaklaşım mı? Size bildirdiğim saate gelecek olursak kusura bakmayın ya bilemedik personelinizin üzerimize yürüyeceğini bilseydik ona göre ön başvuru yapardık

20 Temmuz 2024 00:35

Yanlış anlaşılma olmasın ben çözüm maksadıyla rahatsızlığımı dile getirmek için otel yönetiminize durumu beyan ettiğimde aldığım çözüm odaklı cevaptı bu restorandan yemek çıkartmak yasak bizim personelimiz böyle bir şey yapmaz çalışanı korumak her şirketin görevi ona lafım yok ama olayı anlayıp çözmekde yine o şirketin görevi kusura bakmayın rest çekmek öyle bir firmaya yakışmaz

Costa 3s Beach Bodrum Kötü Müşteri Deneyimi

12 Eylül 2023 23:33