Ramada Resort Kazdağları Thermal Mağduru Bir Aile

22 Şubat 2024 14:52

23 Ocak 27 Ocak sömestr tatili için Ramada Resort kazdağları thermal oteli tercih ettik. Otele ilk girdiğimizde kapıda güvenliğin bizi karşılamaması dikkatimizi çekti. Yılda 3 4 kez tatil yapan bir aile olarak ilk kez böyle bir otelin giriş bahçesinde güvenlik yoktu. Odamıza çıktık yerleştik, tuvalet kapısında kilit yoktu kırılmış yuvası boşluktu ve kimse umursamıştı. Gece olunca perdeyi kapatalım dedik sabah oda aydınlanmasın rahat uyuyalım istedik lakin kornişin orta yerinde 1 m kırık vardı, perdeyi kapatamadık. Yanımızda termometre getirmiştik gece olunca odanın sıcaklığı 29 derece oldu, merkezi sistem olduğu için petekler kapanmıyordu, çocukların boğazı ve burnu tıkandı. Sürekli cam açıyorduk bu seferde buz gibi hava birden içeri giriyordu. Resepsiyona sorunu bildirdik kapatıyoruz dediler kapatmadılar. 2 saat sonra yine aradık gelip baktılar çözemediler. 2 çocuğumuz olduğu için çizgi film kanallarından sadece TRT Çocuk çalışıyordu diğer kanallar vardı lakin sesi yoktu. 2 kez gelip baktılar çözemediler. 2. Gece artık çocuklar sıcaktan terleyip öksürdüler mecburen bize başka oda verdiler lakin yine aynı çizgi film kanallarındaki problem tüm otel odalarında aynıydı, asla çözemediler tam bir fiyasko. Oda değiştirdik tuvalet kapısı ve perdeyi çözdük lakin sıcaklık yine aynıydı, sonradan anladık ki peteklere termal suyu basıyorlar o yüzden sıcaklık düşmüyordu. Asla çözüm sunamadılar. Çocuklar için aktivite olarak 2. Gece sinema keyfi vardı. Saat olarak 21:15 21:20 gibi başlayacak dediler. 21:30 oldu hala başlamadı. Sömestr tatili olduğu çok fazla çocuk vardı ve çok sıkıldılar. Müdür geldi saat veriyorsunuz lakin 10 dakika geçti çocuklar sıkıldı deyince personeller yemekte 10 dakika ne olacak diye cevap verdi. Sonra teknik ekipten hemen biri geldi. Projeksiyon dan yansıtırken sesi açamadı. Çocuklar 10 dakika ses olmadan filmi izlemeye çalıştı, sonra aileler kalktı gitti. 3. Gün saat 16:00 da yüz boyama ve palyaço etkinliği var dendi. Bizi yemek yediğimiz Restaurant bölümüne aldılar çünkü otelin çocuk oyun bölümünü biz gelmeden 2 gün önce su basmış 😊 yemek masalarına oturduk boya yapıldı. Yarım saat geçti palyaço yok, çocuklar anne palyaço ne zaman gelecek diye diye bir hal oldu. Meğer palyaço iptal olmuş, gelmedi. Yalnız son dakika söylüyorlar çocuklar çok üzüldü.

Buket
Buket
22 Şubat 2024 14:31

Termal su bölümünde arıza vardı devir daim sistemi çalışmıyordu. Kendi havuzumuz olduğu için bu işleri ve bakımını biliyoruz. Bu şekilde insanları pis bir havuza sokuyorlardı. Duyduğuma göre Sağlık Bakanlığına dilekçe verilmiş arıza olduğu için ama insanlar bu şekilde giriyor haberleri olmadan enfeksiyon riski çok yüksek. Artık 3. Gün otelden ayrılalım dedik eşim gitti konuştu, biz memnun değiliz bir sürü sıkıntı var, çocuklara etkinlik yok, havuz problem vs. Kalan 2 gün yerine 1 günlük paramızı vereceklerini söylediler, Sapanca da başka otel ayarladık oraya geçtik, para yarın hesabımıza geçecekti, lakin bugün tarih 22.02.2024 9 defa aramamıza rağmen ödeyeceklerini söylediler. 2 gün önce de son aramamızda da ödeyemeyeceklerini söylediler. Oteli ayarlarken çok ucuz gelmişti zaten, sonradan personel eksikliğinden tut, güvenliğin olmamasına, yemeklerin çeşitliliğine vs tutumlarına kadar ilgisiz, çözümsüz insanları mağdur eden otel olduğunu anladık.

26 Ocak 2025 22:30

31 Ağustos 2024 17:37
Perviz sonuçtan hiç memnun değil

Ramada Resort By Wyndham Thermal Sapanca Oda Hazırlık Süresi Ve Temizlik Konusunda Yaşanan Sorunlar

27 Temmuz 2024 00:12
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 11:41