Ertan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 11:41

Ailemle birlikte sadece 2 günlük mini bir tatili, keyifli vakit geçirebilmek adına Ramada'yı tercih ettik. Yeni açılmış olması bizi fazlasıyla heyecanlandırdı. Ancak hayaller ve gerçekleri yaşadığımız kötü bir tecrübe olarak hafızalarımıza kazındı. Öğlen 14:00'da odaya girişimizi yaptık, günün yorgunluğunu atmak adına havuz öncesi duş almak istedik, şampuan haznesi boş, saç kremi haznesi boş ( saç kremi yerine de şampuan koyuyorlar) ellerimizi yoklasak sıvı sabun haznesi boş, jakuzi kullanalım dedik jakuzinin gider tıpası yok, akşam 18:00'a kadar şampuan bekledik ve bu sorunun çözülmesi adına 3-4 sefer resepsiyona gittim. 2 günlük tatilin 1 gününü heba ettiler. Çelik kasa arızalı kullanamadık, temiz olarak koyulan kurulanma havluları pis lekeli. Havuz şezlonglarının üstündeki minderler aşırı pis. Havuzun yanında bulunan tuvaletlerin tavanı akıyor ve aşırı pisti. Otelden ayrılırken bunların hepsini anlatmama rağmen geri dönüş dahi yapılmadı.

Ramada
Ramada

Ertan Bey Merhabalar, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder sizi misafir etmekten memnuniyet duyarız. House keeping kadromuz değişmiştir. Bilgilerinize şu an sizleri tekrardan misafir etmekten memnuniyet duyarız.

Ertan
Ertan

Yorum yazmak için yazılan, bu kadar manasız, konudan uzak bir yorumla hiçbir şeyin değişmediğini yazılı beyan ettiğiniz için ben teşekkür ederim!

Ziya sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 16:37
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 11:49