Recep sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2024 10:51
Recep'in Teşekkür Mesajı
“Raks teşekkür ediyorum ilgilendiler şeyda hanım özelikle teşekkür ediyorum çok ilgiliydi Raks kurumsal olduğunu gösterdi teşekkürler Raks”

Merhaba Raks Sf18 marka vantilatörümün motor kısmını saran beyaz plastik kısmının ön yüzündeki ızgaralı plastik parça kırıldı düşme sonucu. Acil pervane ve on yuz plastik ızgara içinden demir dönen somonun geçtiği plaka lazım nereden bulurum? Çalışıyor yeni aldım acil yardim istiyorum.

24 Temmuz 2024 10:07 (Şikayetten 24 gün sonra)

Merhaba, şikayetiniz ilgili departmana iletildi.En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.Mutlu günler dileriz.

24 Temmuz 2024 10:16

Merhaba, mağduriyetinizi gidermek adına tarafınıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz...

29 Temmuz 2024 10:46

Emre sonuçtan çok memnun

Raks SF18RMX İlk Çalıştırmada Pervane Kırılması.

Emre
26 Haziran 2023 13:29
"Raks genel merkezden Ergun beye çok teşekkürler hızlıca kırılan parça sıfırıyla değiştirildi. Yardımcı olundu. Kargoda oluşan hatadan kaynaklanan arıza olduğunu düşünüyoruz. Hızlı çözüm için çok teşekkürler."
Murat sonucu yetersiz buldu

Murat
22 Temmuz 2024 10:28
Onur sonuçtan çok memnun

Onur
01 Ocak 2025 21:50
"Parçalar Ücretsiz Olarak Tarafıma Teslim Edildi, Şeyda Hanıma İlgisi ve Desteği için Teşekkür ederim"
Mithat sonuçtan çok memnun

Mithat
23 Ağustos 2024 01:53
"Uzun zaman da olsa arayarak, sorunun çözümü noktasında destek sağlayıp, yeni ürün gönderimi sağladılar. Teşekkürler"
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür