Sertaç sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2024 11:44
Sertaç'ın Teşekkür Mesajı
“Beni arayan müşteri temsilcisi hanımefendi, ye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim”
16 Ocak 2024 00:15

Raks pf20 lotus ısıtıcı termostat atmıyordu servis başından savdı genel merkeze gönderdik maalesef genel merkez her tarafını mahvetmiş. 1 termostat yine atmıyor 2 ön ızgara kırılıp yamuk montaj yapılmış 3 üst kapak yamuk kapatılmış 4 ısıtması çok düşmüş onu videoda unutmuştum söylemeyi ve 5 en kötüsü de çalıştırdıktan sonra gelen kablo kokusu ya hiç mi insan hayatının kıymeti yok 2 kırmızı kablo ısıtıcının kenarına sıkıştırılmış bir tanesi erimeye başlamış bravo bu ısıtıcıyı bu hale getirene. Diğer bilgiler videoda var.

16 Ocak 2024 00:35
Raks PF 20 Lotus Isıtıcı Genel Merkeze Gönderdik, Ürünü Katletmişler!

Resim ve belgeler 26 aralıkta aldığım ısıtıcı 27 sinde servise götürdüm 2 ocakta sabah teslim aldım yine 2 Ocak akşam üstü genel merkeze gönderdim ve bugün 15 Ocak ama ısıtıcıyı resmen dağıtmışlar Raks alırken 1000 kere düşün, ün benim başıma gelenler gelsin aklınıza ve şunu söyleyeyim ben termostatsız ısıtıcı alacak olsaydım yarı parasına Kumtel var onu alırdım?

16 Ocak 2024 00:37

Resim ve belge devamı

16 Ocak 2024 00:49

Isıtıcı az ısıtıyor demiştim ölçüm yapmayı unutmuştum

16 Ocak 2024 12:27
Raks PF 20 Lotus Isıtıcı Genel Merkeze Gönderdik, Ürünü Katletmişler!

Sabah raksı ben aradım değişim veya iade talep ettiğimi cihazın tamir değil de daha çok bozduklarını söyledim siz içine değişim talep ettiğinize dair yazı yazın bize gönderin dediler paketledim kargoya vereceğim bu arada yeni ısıtıcı siparişi vermek zorunda kaldım Kumtel marka sipariş bilgilerinide ekliyorum yarın elimde olur, yani raksı bekleyecek durum kalmadı artık teşekkürler Raks beni ikinci ısıtıcı sahibi yaptın 🙏🙏🙏

17 Ocak 2024 03:49
Raks PF 20 Lotus Isıtıcı Genel Merkeze Gönderdik, Ürünü Katletmişler!

Trendyol ısıtıcıyı aldığım Satıcı ile yazışmam termostat la ilgili

29 Ocak 2024 16:44

Isıtıcı bugün 30 Ocak, kargo ile tarafıma ulaştı 1 değişim istedim farklı bir model ile yeter ki termostat atan olsun dedim fiyat farkı ne ise ödeyim dedim ama maalesef aynı cihazı göndermişler 2 termostat değişmiş ama ne komik ki yine atmıyor termostat olayı boş arama zahmetinde bile bulunmadılar Raks alırken bunlar gelsin aklınıza eziyet çekmek istiyorsanız Raks alın?

27 Ağustos 2024 14:34 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba, şikayetiniz ilgili departmana iletildi.En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.Mutlu günler dileriz.

11 Eylül 2024 12:11

8 ay sonra Raks sadece buraya iletişime geçilecek yazıyor arayan soran yok maalesef şaka gibi.

04 Ekim 2024 00:36

Ne arayan var ne soran göstermelik 8 ay sonra ilgili departmana şikayetiniz iletildi sizinle iletişime geçilecek diye mesaj yazdılar Şikayetvar üzerinden tekrar kış geldi 9 ay geçti şikayetimin üstünden daha arayacaklar Raks alacaklar iyi düşünsün.

15 Ocak 17:15
Raks PF 20 Lotus Isıtıcı Genel Merkeze Gönderdik, Ürünü Katletmişler!

13.01.2025 te Raks tarafından arandım 538 li cep telefonu ile mağduriyetimi gidermek istediklerini bana yeni model ürünü bugün sevk edeceklerini söyledi ve bendeki ürün için bana e-mail ile kod gönderip ücretsiz taraflarına göndermem istendi ben ürünü paketledim hazır bekliyor ama ne kod geldi ne de yeni ürün kargoya verilmiş beni arayan numarayı arıyorum açan yok 4447257 raksı arıyorum onu da açan yok şaka gibi.

23 Ocak 14:43

Raks yeter artık dalga geçmeyi bırakın birbirinizden haberiniz yok. 17 ocakta raksa ulaştım durumu izah ettim kontrol edip dönüş sağlanacak dendi 1 saat sonra dönüş sağlandı ürünleriniz bugün kargoya veriliyor dendi 21 ocakta Raks, tan bir beyefendi aradı yeni ürünlerimizden memnun kaldıysanız lütfen şikayet vardan şikayetinizi kaldırırsanız sevinirim dedi bende bana ürün gelmediğini söyledim ve hatta bana bendeki ürün iadesi için kod verileceğini söyledim oda verilmedi dedim oda bana sizdeki ürünü göndermenize gerek yok sizde kalabilir sizleri çok mağdur ettik ben sizlere yeni ürünlerin neden ulaşmadığını kontrol edip dönüş sağlayacağız dedi 48 saat geçti geri dönüş olmadı dün ben tekrar aradım raksı durumu anlattım hemen kontrol edip 1 saat içinde geri dönüş sağlanacaktır dendi 24 saati geçti arayan yok diyeceğim o ki Raks yeter artık benimle eğlenmeyi dalga geçmeyi bırakın yeni üründe göndermeyin istemiyorum 10 gündür benimle eğlendiğiniz yetmedimi.

17 Mart 12:02

17 Mart 12:03

MEMNUNİYETİNİZ VE ŞİKAYETİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE. HOŞÇA KALIN...