Nur sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2024 12:31
Nur'un Teşekkür Mesajı
“Nazik davranışlarınız ve hizmetiniz için çok teşekkür ederim.”

Trendyol üzerinden satın alma işlemimi gerçekleştirdim. Öncelikle kargo şirketi geldi ürünleri teslim etmek için, aracında 6 parça ürünü bulamadılar ve yok dediler. Ardından kusura bakmayın ürünün 1 kutusunu firma eksik göndermiş bekliyoruz dediler. Ürünler teslim edildi. Fakat montaj sırasında aynı parçalardan iki aynı adet paket olarak konulmuş ve olması gereken bir parça kutu içindeki ürünler eksik çıktı. Trendyol ile iletişime geçtim ardından rabi Mobilyayı aradım. +90.332 502 00 36. Buradaki görevli kişi whats app telefonu verdi ve buradan iletişime geçebilirsiniz dedi. Aradım, mesaj attım cevap alamadım, Instagram üzerinden Rabi Mobilya ile iletişime geçtim, onlarda aynı whats app numarasını ile iletişime geçmemi söylediler, onlara cevap alamadığımı ilettim. Sonrasında bana dönüş sağladılar. Eksik Ürünü ertesi gün kargolayacaklarını söylediler.
(Bu arada kendilerine teslim tarihi 16 Mayıs verildiği için 22 Mayıs'da yazlığıma gideceğimi ve teslimat adresimde olamayacağım için ürünün bir an önce elime geçmesi gerekli olduğunu ve mağdur olduğumu ilettim.)
İki gün sonra ikamet adresimde olamayacağım için Kargoyu takip edip ne zaman geleceğini teyit etmek ve yakınlarımdan ürünü almalarını rica etmek için kargo takip numarasını istedim ve hiç hoş olmayan cevaplarla karşılaştım. Ben Rabi Mobilya'dan son iki ayda 3 gardırop ve 2 şifonyer aldım. Böyle bir muamele ile karşılaşacağımı hiç ummazdım. Üzgünüm

23 Mayıs 2024 13:19 (Şikayetten 1 gün sonra)
Nur
Nur
23 Mayıs 2024 16:14

Nazik davranışlarınız ve hizmetiniz için çok teşekkür ederim.

Selamı sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Parçalar Ve Gecikmeli Teslimat Mağduriyeti

09 Ekim 2025 23:15

03 Mart 2025 16:05
Aslıhan sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 23:51
"Arayıp bilgilendirme yaptılar teşekkür ederim 🙏"
Emine sonucu yetersiz buldu

Aldığım Gardırop Ve Şifonyerde Sürekli Sorun, İade Talebim Reddedildi