Koray sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 09:41

Otele dün giriş yaptıktan sonra öğle yemeğine geçtik ve açık büfede arkadaşlardan 2 ayran rica ettik. Ayranlar geldi, o da ne bardağın birisi portakal suyu posasıyla dolu. Bardak yıkanmamış, üstüne bardağı dolduran ve getiren kimse kontrol etmemiş ve bardak bana kadar geldi. Geri göndermek zorunda kaldım, inanamadım. 5 yıldızlı bir otelden bahsediyoruz. Çalışanların neredeyse tamamı mutlu değil galiba, hiç yüzlerinde gülümseme yok. Bir şey isteyeceğimiz zaman korkarak ister olduk 2 gündür. Yani bazıları acaba kötü gününde mi diyorsunuz, resepsiyonundan barmenine hepsi aynı. Hizmet sektöründe böyle durumlar müşteriler tarafından affedilmez. Sadece havuz başlarında temizlik yapan V*** Bey görevini 5 yıldızlı bir otele yakışır şekilde yapıyor. Resepsiyondan giriş yaptık, tek oda kartı verildi (oda kartı 2 adet verilir, ben odada yokken telefonumu, PC, tablet, Apple Watch ve vb. diğer elektronik aletlerimi şarj edebilmeliyim) ve havlu kartı verilmedi. Ben bunu havuz başında anlıyorum, tekrar resepsiyona gidip beyefendiden havlu kartı istiyorum. Arkadaşlar, çalışanlarınız gerçekten iyi mi? Kafası yoksa hepsinin başka bir yerde mi, inanamadım. Bardan alkole enerji içeceği istiyorum, ücretli. Farklı bira istiyorum, ücretli. Martini Bianco istiyorum. Muadilini veriyor. Neden gerçek Martini Bianco vermiyorsun diyorum, o ücretli diyor. Bu nasıl bir her şey dahil konsepti arkadaşlar? Ben satın aldığımda bu detayların tamamının yazdığı bir yer var ise benimle çekinmeden paylaşın lütfen. Odamız temizleniyor, ne duştaki şampuan & duş jeli kaplarının içi yenileniyor, ne de el sabunluğumuz yenileniyor. Duş jeli & şampuan duşun yarısında bitiyor, ellerimizi sabunlayacağız el sabunu aynı anda bitiyor. Tüm olumsuzluklar bizi mi buluyor bilmiyorum ama şu an odadan çıktığımda resepsiyona bu durumu ileteceğim. Arkadaşlar, sabah içtiğimiz çayda tahta kaşık veriyorsunuz çayımızı karıştırmak için. İnanın bu ayrıntılar küçük ama müşterilerin dikkat ettiği ayrıntılar. Tahta kaşık 5 yıldızlı her şey dahil konsept bir otele uygun mu hiç? Çayın tadını değiştirdiğini bilmiyor musunuz? Çay kaşığının maliyeti ne kadar?

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 14:39
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Presa Di Finica Hotel Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Sağlık Endişeleriyle Dolu Bir Otel Deneyimi

03 Temmuz 2024 17:22

04 Eylül 2023 23:40