Hakan sonuçtan çok memnun

Hayat Sigortası İptalinde Kısır Döngü Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

31 Aralık 2024 12:37
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim. Geçte olsa çözüldü.”

QNB Finansbank'tan kredi kullandım. Kredi kullanırken hayat sigortasını kanunen zorunluluk olmasına rağmen şart koşuldu. İptal etmek için 2 haftadır 08502222900 müşteri hizmetleriyle, ilgili şube olan çiftehavuzlar şubesiyle ve 08502220860 QNB sigorta ile defalarca görüştüm. Bana söylenen tarafı QNB Finansbak olacak şekilde dain-i mürtehin hayat sigortası yaptırarak iptal edebilirsiniz. Hayat sigortası yaptırdım. Çiftehavuzlar şubesi ile görüşüyorum bizlik bir durum yok QNB sigorta ile 08502220860 görüşün işlemleri orası yapıyor deniliyor. Orası ile görüşüyorum şube yapacak bizlik durum yok diyorlar. Daha olması 08502222900 arayın. Uzman yardımcı olacak deniliyor. Orası QNB sigortayı arayın deniliyor. Bir kısır döngüdeyiz çözüm üreten yok. Amaç belli hayat sigortasını iptal etmemek için garip bir döngüdeyim. QNB finansbak pişmanlıktır. Bir daha tövbeler olsun size bulaşmam. Krediyi 2 3 ay içinde kapatıp en kısa zamanda tamamen hesaplarımı ve kredi kartımı iptal edeceğim.

31 Aralık 2024 13:20 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili tarafınız ile en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

Hakan
Hakan
19 Ocak 2025 18:09

İlginiz için teşekkür ederim. Geçte olsa çözüldü.

Hayat Sigortası Poliçelerimin İptal Talebi Reddedildi

28 Ekim 2025 08:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Sigortası Poliçesi İptali Ve Ücret İadesi Sorunu

11 Eylül 2025 14:35
Hamza sonucu yetersiz buldu

Yasal Hakkım Olan Sigorta İptali Ve Ücret İadesi Reddediliyor

07 Ağustos 2025 12:02
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 11:09
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Üzerinden Yapılan Hayat Sigortası Poliçesinin İptali İçin Şubeye Yönlendirilmem Ve Talebimin Dikkate Alınmaması

11 Ekim 2025 21:32