04 Kasım 2024 21:11

31.10.2024 tarihinde 19:35 ten itibaren mesajlar gelmeye başladı. Türk Telekom Online işlemlerden 5 dak içerisinde 3 defa 775 TL olmak üzere 2325 TL meblağın hattıma yansıtılmış olduğunu gördüm. Mesajlar gelmeye başladığında Türk Telekom'u aradım. Oyun satın almışsınız dediler. Biz böyle bir oyun satın almadık telefonumuzda böyle bir oyun programı da yok, PUBG şirketini müşteri hizmetlerini aradım onay verdiğimizi söylediler. Biz böyle bir onay vermedik. Telefona baktığımızda bilgimiz dışında arka arkaya 3 defa onay gönderildiğini gördük. Resmen telefonumu ele geçirmişler, Bilgim dışında benim telefonumdan evet yazılmış onay verilmiştir. Türk Telekom online işlemlerden hattıma yaklaşık 2325 TL civarında ücret yansıtıldığını gördüm. Mobil Ödemeyi kapadım. Bunun üzerinde tekrar Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım. Olayı anlattım. Tekrar Trend PUBG Mobile müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da bunun tek seferlik bir işlem olduğunu ve iadesinin yapılamayacağını söylediler. Bilgim dahilinde olmayan bu ödemenin iptal edilmesini ve acilen faturama yansıtılmasını talep ediyorum.

Fatih
Fatih

Adamlar güzel bir sistem kurmuşlar Telekom'un mesaj ile mobil ödemesini aktif edip PUBG üzerinden vatandaşın parasını iç ediyorlar. Aynı durumu bende yaşadım bu kadar süre içinde saniyelerle mobil ödemeyi aktif edip arka arkaya ödeme çekilmesine Türk Telekom engel olmuyor. Ülkenin parasını elin oyunu üzerinden çekiyorlar. Bankalarda şüpheli bir işlem olduğunda arayıp direk iptal ettiriyorsunuz mobil ödemede yapmıyorlar bu kadar şikayete önlem almıyorlar

Ahmet
Ahmet

Dostum aynı sorunu bende yaşadım şimdi çözebildinmi hangi numarayı aradın

26 Ekim 2024 20:48
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 16:00

PUBG (Pubgmobile.com) Haberim Olmadan Harcamalar Yapılmış!

21 Eylül 2024 15:15