20 Mart 2024 12:10

Dün gece saat 1'den beri PUBG mobil hesabıma Twitter ile giriş yapmaya çalışıyorum ama hata alıyorum. Uygulamanın kendisinden ve Chrome tarayıcısından sorun yaşamıyorum, ancak oyuna giriş yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz, lütfen? Uygulama açık olmasına rağmen bu hatayı alıyorum ve 'giriş başarısız' hatası ile karşılaşıyorum.

Gmz

Kesinlikle bende aynı sorunu yaşıyorum dungeceden beri. Bende Twitter'da profil resmimi değiştirdiğim için pubgden çıkış yapıp tekrar girmek istedim profilresmi orada da değişsin diye ama aynı hatayı verdi. (9999,9999) Talep oluşturup ayrıca Gmail'den customer service'e mail attım İngilizce. Beklemedeyim ☹️ RP Prime Plus abonesiyim vallahi dizlerimi dövcem artık ne oldu bu oyuna diye.

pubg-mobil-giris-problemi-hesaba-erisememe-durumu-1.jpg
Gmz

@fehime 3 4 gün sonra twitteri silip geri yükledim tekrar PUBG girişini denedim oldu. Hemen hesabıma e-posta ve şifre tanımladım. Twitter girişi yine hata verirse e-posta ve şifreyle girebilirim artık.

Fehime
Fehime

Yemin ederim aynı durumdayım şu an🤦🏻‍♀️ siz ne yaptınız düzelttiniz mi hesabınızı acaba

PUBG (Pubgmobile.com) Başka Hesaplara Bağlanmıyor

20 Şubat 2024 17:05