Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Yılmaz Teknoloji Kırık TV Gönderdi

Seyfettin
20 Mayıs 2024 11:55

Yılmaz teknoloji sanayi ticaret anonim şirketi'nden 12 Nisan 2024 tarihinde PTT a. Ş. Üzerinden PTT-qng6qnd3*-1*** numaralı 32 inç LED televizyon siparişim, 22 Nisan 2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Kutusu açılıp kapatılmış olduğu için iade ettim. Satıcı firma, ürünün ekranının kırık olduğunu belirterek tekrar geri gönderdi. Ben ürünü teslim aldıktan sonra hiç açmadan geldiği şekilde iade etmiştim.

Ürün tekrar geldiğinde, televizyon kutusu başka bir kutunun içine konulmuştu. Kargo personeli, ürünün kutusunu açıp kontrol etmemize izin vermediği için kontrol edemedim. Ürünü teslim aldım ve açtığımda televizyon kullanılamaz durumdaydı; ekranı kırıktı.

Ürünün geri alınarak yenisi ile değiştirilmesini veya ödediğim 3999 TL'nin tarafıma iadesini talep etmeme rağmen, hem Epttavm hem de satıcı firma sorumluluğu kabul etmeyerek beni mağdur etmiştir. Gönderici firmadan ilk kez alışveriş yapmıştım ve ihtiyacım olduğu için almıştım. Ürün tarafıma orijinal ambalajında gelmediği için iade ettim. Firmaya karşı bir kastım söz konusu değildir. Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini talep ediyorum.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
25 Aralık 2023 02:01
PttAVM Ödeme Var Ürün Yok!
Mustafa sonuçtan memnun

09 Temmuz 2024 13:38
PttAVM Kusurlu Cihaz Paramı İade Etmediler

Samet
28 Şubat 2024 14:22
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 14:45

Ramazan