Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 16:51

Epttavm'de İstikan Çayı 1 kilo sipariş verdim, ancak paket içeriğinde boyanmış saman parçacıkları çıktı. İade talebinde bulundum, yaklaşık bir hafta oldu ancak iade kodu paylaşmadılar ve kimse ilgilenmiyor. Epttavm ile iletişime geçilmiyor. Ürünü iki kez demledim, evdeki diğer çay ile kıyaslandığında evdeki çayı iki yemek kaşığı çay eklediğimde rengi tam kıvamında köyü kırmızı. Ancak Epttavm'den almış olduğum çay bir yemek kaşığı eklediğim halde kömür siyahımsı bir renk ve tamam şekerli su gibi. İnternet üzerinde sorguladığımda ise şok oldum. Yüzlerce İstikan sahte çay piyasada bulunuyormuş, toz çay ile karıştırılmış saman parçacıkları.

23 Ağustos 2023 16:46

Epttavm üzerinden aldığım 1 kilo il İsti-kan çay sahte ürün olmasına rağmen ne ücret iadesi ne de ürün iade kodu hiçbir şekilde muhatap olunmuyor Epttavm ve satıcı diyarından evinize firması konuyu sesiz kaldılar ve defalarca iletişime girip iletişim için email adresimi bildirdiğim halde 1 ay oldu halen dönüş yapmadılar. Açık ve net bir şekilde ihbar ediyorum bana gönderilen çay paketi içerisinde kalitesiz çay çıkmadı tamamen saman parçacıkları ve kömür boyası çıktı bu bir Sahte-ka-r liktir

11 Ağustos 2023 01:40

Dönüş yapılmadı iade gerçekleşmedi iade kodu paylaşmadılar

11 Ağustos 2023 10:37 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak müşteri temsilcilerimiz tarafından en kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla PttAVM.com

11 Ağustos 2023 10:37

Değerli Müşterimiz, Konu hakkında sistemimizde kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla pttavm.com

21 Ağustos 2023 14:11

Neredeyse bir ay oldu halen Epttavm dönüş yapmadı ve bana gönderdikleri ürün farklı çay markası değil bildiğin saman parçacıkları ve kömür boyası var direk insanları zehirlemeye yönelik çay da hile yapılmış Epttavm ve diyarından evinize firması insanların sağlığı ile oynuyor bu bir müşteri memnuniyetsizliği değil bu insanların sahte ürün ile sağlığı ile oynamak

21 Ağustos 2023 14:15

Açık paket için iade kodu vermediler ürün içeriği çay değil saman parçacıkları ve kömür boyası var paket açılmadan bunu nasıl bilecektim Epttavm insanları aptal yerine koyuyor

Mahir
14 Eylül 2023 09:58
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
02 Haziran 2023 14:02