Zeynep sonuçtan çok memnun

PTT Kargo PTT Askerlik Borçlanması Tebligatımı Adeta Yoldan Geçen Birine Teslim

11 Ocak 2024 16:48

2022 tarih ve 5638**15 varide numarasıyla Muğla il SGK müdürlüğüne 4A askerlik borçlanma talebinde bulunmuştum. 09/10/2023 tarihine kadar Muğla il SGK' ya defalarca yapmış olduğum aramalarda b**** Bey ile görüştüm. Bana her defasında '' İşleminiz yapılıp tebligat adresinize gönderilecek. ‘denildi. Ancak bugüne kadar evrak tarafıma hiçbir şekilde ne telefonla ne mail ile ne de posta yoluyla intikal etmedi. Muğla İl SGK'yı aradığımda b**** Beyle telefonda defalarca görüştüm. Her defasında ' sırada ', 'beklemede', 'işlemler sırayla yapılıyor bittiğinde zaten tebligatla gönderilecek' dedi. Hatta bu son cümlesini daha 2023 eylül ayında söyledi. 09/10/2023 tarihinde mail aracılığıyla Muğla SGK ile iletişime tekrardan geçtim. 10/10/2023 tarihinde ''Kayıtlarımızın tetkikinden, askerlik borçlanması talebiniz 24/11/2022 tarihinde adresinize iadeli taahhütlü olarak gönderilmiş olup, 28/11/2022 tarihinde a********* d**** tarafından teslim alındığı tespit edildiğinden, talebiniz üzerine yapılacak herhangi işlem bulunmamaktadır. '' şeklinde yanıtlanmıştır. A********* d**** isimli şahsı kesinlikle tanımamaktayım. Benimle ne kan bağı ne oturduğum bir yerde ikamet eden biridir. Burada PTT kurumunun ihmalkarlığı vardır. 7201 sayılı tebligat kanununa göre hatalı yapılan tebliğ işleminin iptal edilmesini ve tarafıma bu işlemin hatalı yapıldığına dair bir yazı talep ediyorum!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 15:48
Fatma sonucu yetersiz buldu

PTT Kargo Antalya  Varsak Şubesi Bayan Şube Memurundan Şikayetçiyim!

13 Haziran 2024 11:12
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 11:35

22 Ağustos 2023 15:15
Pulat sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 10:38

PTT Kargo Kategorileri