Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Proteinocean İçilmeyecek Kadar Köpüren Protein Tozu

Proteinocean İçilmeyecek Kadar Köpüren Protein Tozu
20 Temmuz 2023 22:25

Uzun yıllardır spor yapan ve bilinen kaliteli ithal supplementlerin çoğunu kullanmış bir sporcuyum. Proteinocean bisküvi aromalı whey proteinini alma hatasında bulundum. Neden hata diyorum çünkü protein inanılmaz köpürüyor. Öyle ki köpükten içilmeyecek kadar çok köpürüyor. Bu zamana kadar kullandığım hiçbir markada böyle bir durumla karşılaşmadım. Asla bu markanın protein tozunu alma hatasında bulunmayın. Ürünü kullanamadığım için çöpe atmayı düşünüyorum.

21 Temmuz 2023 09:06 (Şikayetten 10 saat sonra)
21 Temmuz 2023 09:20

Dünyadaki en kaliteli markaları kullandım bu sorun yoktu onlar sağlığa zararlı mıydı? Onlardan daha mı kalitelisiniz? Komik cevaplar vereceğinize bu sorunu çözmeye odaklanın ki müşteri kaybetmeyin. Bir ölçek whey proteinin büyük bir kısmı köpük olarak shaker'da kalıyor. Bu şekliyle kullanmak işkence gibi lütfen aklımızla alay etmeyin.

Ömer
Ömer

Yani bende aynı sorunla karşılaştım, bir de çok doğal bir durummuş gibi bahsetmeleri yok mu? Kola mı içiyoruz protein tozu mu içiyoruz arkadaşım köpük tadını bozuyor içilmeyecek hale geliyor eziyet çekiyoruz ne anlatıyorsunuz siz? İade de gerçekleştirmeyeceklerini belirtiyorlar sizin gibi firmaya yazıklar olsun

ProteinOcean Topaklanma Ve Köpürme

21 Ocak 2024 13:12