Ameliyat Sonrası Kardeşimi Kaybettim

22 Ekim 2024 17:344.321

Ben kardeşimi kaybettim. Kardeşime yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. İzmir'de özel hastanede kemoterapi ve ışın tedavisi gördü. Kanser tümörler küçüldüğünde ameliyat olabilirsiniz denildi. İstanbul'da o... A bulunup görüşüldü. Ameliyatı o kadar basite indirgedi ve görüşme haftası içinde bu zor ameliyatı yaptı. Hasta dördüncü günde yemek verildi ve bir sonraki gün taburcu olunması istendi. Kendi anlatımıyla böyle zor bir ameliyat sonrası hastanede fenalaşarak entübe edildiği söylendi ve sonrasında biz kardeşimizi kaybettik. Eğer yemek borusu alınarak yemek borusu kursağa bağlantı yerinden kopup kardeşim safhasında boğuldu ise iki elim yakanızdadır. Allah gelsin hakkından. Para için acele edilip başka canlar gitmesin.

Esra
Benzer Şikayeti Var
21 Mayıs 2025 01:30

Bana ulaşabilir misiniz rica etsem Instagram'dan yavuzyilmazz0

14 Nisan 2025 23:08

Başınız sağ olsun bu ameliyat için öneriniz var mıdır doktor olarak yemek borusu.

21 Aralık 2024 05:09

Bende eşimi aynı doktor sebebiyle kaybettim. Muhtemelen sizin kardeşinizden bahsediyordu İzmir'den hastam vardı aynı ameliyatı yaptım çok iyi diye söylüyordu Bizim de hastaneye yatış tarihimiz 23 Ekim🥺 Başınız sağ olsun. Bende eşimi 29 Kasım'da kaybettim

Doktorun İhmali Ve Maddi Yük

15 Şubat 2025 01:047.365

O**** Bey, canınızı emanet edebileceğiniz en son doktorlardan biri. Anneme 2017'de kolon kanseri teşhisi konuldu ve amel...

1 Destek2 Yorum