Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Prins Lpg Map Sensörü!

03 Ocak 2023 17:41

Prins marka LPG'de 1 yıl önce orijinal map sensörü değişimi yapmama rağmen bu yıl yine tüp düğmesinde kırmızı ünlem yanıp sönüyor son 3 yılda 2 kez değişim yaptım her seferinde filtre değişimi de yapılıyor. Artık sıkıldım bu işten sorunumun çözülmesini istiyorum.

03 Ocak 2023 17:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

07 Ocak 2023 16:18

3 gün oldu arayan soran yok...

Yorumlar (5)

Siraç

Ufuk bey sorunu çözdüm şimdi aklıma geldi burası :d belki yardımcı olur ecu ye giden kabloyu lehimleyince düzeldi sorun şu an map sensör hatası almıyorum artık sanırım kablo tam temas etmediği için oluyor. 3 tane kablosu var ecu fişine giden olu lehimleyince düzeldi.

Siraç

Özgün bey sensörün kablosunu takip edin, ecuya giren fişe gidiyor onu normal bağladılar ise lehimleyin. Ben bu şekilde çözdüm.

Özgün

Merhaba bey efendi aynı sıkıntı bende de var ecu ya giden kablo hangisi oluyor tam olarak bana yardımcı olabilir misiniz yerini bilmiyorum tam olarak?

Prins Lpg Map Sensörü!
Siraç

Merhaba Ufuk bey. Aynı sorun ve aynı araç var bende. Sensörü değiştirdim aynı akşam yine arıza yaktı bende. Çözüm bulabildiniz mi?

Ufuk

Çözümüm çok güzel oldu beyefendi parçayı sanayide Atiker marka ile değiştirdim prins parçalarınıda gidip yetkili servisin camına fırlattım çok güzel ve rahatlatıcı

Seyhun sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Sürekli Benzine Geçiyor, Sorun Çözülemiyor

Seyhun
21 Haziran 21:44
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Sistemi Arızası İçin Çözüm Bekliyorum

08 Aralık 14:42
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Prins Ecomax LPG Kitinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Desteği Mağduriyeti

Özkan