Prins LPG Filtresi Değişimi Ücreti

Ahmet
21 Ağustos 2024 11:40

16.08.2024 tarihinde prins LPG filtresi değişimi için yetkili bayiye gittim fiyat 1800 TL. Filtre değişmez ise sistem kendisini korumaya alıp LPG'ye geçmiyor. Cihazdan karekod okuması ile aktifleştiriliyor. Yetkili bayi harici hiçbir yerde yaptıramazsınız. Aracımın LPG garantisi yok 20 yaşında araba LPG kiti 10 yıldan fazla olmuş montajı. Servise gitme mecburiyetim yok. Böyle çok uçuk fiyat ile filtre değişimi yaptırmak neredeyse bakim ücreti ile aynı fiyata denk geliyor. Çevremde herkesi uyaracağım prins marka LPG kiti mağduriyeti hakkında her 10 bin km'de 1800 TL vermek çok acımasız ve haksız. Prins yetkililerinin bu konuyu acilen düzeltmeleri gerekmektedir. Yoksa inanılmaz müşteri kaybı yaşatacak bir uygulama.

profile profile profile
21 Ağustos 2024 12:18 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

Alican
Alican

Aynen katılıyorum, aynı sorunu bende yaşadım. Prins yaptığı uygulama ile sanki milleti harca bağlamış gibi... Bir filtre 1500-2500 lira arası olur mu. İnsaf... Fiyat politikası da yok. Nerede kim kime ne fiyata satarsa... M a p sensörü 3500 liraya kadar. Böyle fahiş fiyatlar olmaz. Millet yıl içinde, tüyleri tek tek alınacak kaz değil. Şahsen ben tüm çevreme söylüyorum. Mevcut araba mı satınca, yenisine kesinlikle prins taktırmam. Prins LPG li araç da almam. Önceki araçlarımda farklı marka LPG sistemleri kullandım. Yıllarca hiçbir sorun yasamamıştım. Prins mi bir daha asla...

Batuhan
Batuhan

Merhaba benim aracımda yeni ünlem işareti yaktı şu an fiyat sorduğumda 1600 TL 1800 TL fiyatlar dönüyor 50 100 km bu şekilde binsem araca sonra değişim yapılsa bir sorun olur mu LPG devre dışı kalabilir mi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

Feray
Feray

Merhaba sonununuz çözüldü mü bende de yeni başladı! Hemen götüremeyeceğim. Halledebildiniz mi sorunu

Prins LPG Kiti Filtre Değişim Ücreti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ekrem
25 Temmuz 2024 13:00

Hüseyin
22 Ocak 2024 22:36
Af Oe sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Filtre Değişimi Fiyatları El Yakıyor

Af Oe