Özge sonuçtan çok memnun

Polosmart Yeni Almama Rağmen Bozuldu.

24 Mart 2024 06:12

Bir buçuk ay önce BİM'den aldığım polosmart şarjlı diş fırçam bozuldu. Sarjı bitti taktım doldu çalıştı fakat ışıkları sönmedi sonra tekrar çalıştırdım çalışmadı hala tüm ışıkları yanıyor ve sönmüyor fırçada çalışmıyor. Durup dururken bu şekilde bozulmasına anlam veremedim. Bu kadar kalitesiz olamaz.

25 Mayıs 2024 19:05

Merhaba birkaç ay önce BİM'den polosmart diş fırçası almıştım fakat ilk şarjı bitince şarja taktım ve bir daha asla çalışmadı. Daha önce de sadece markanın görebileceği şekilde şikayette bulunmuştum kargo kodu vermişlerdi tamir için fakat ilçede çalıştığım için ve hiç iznim olmadığından merkeze gitme şansım olmadı ve Gönderemedim. Tekrar tamir talebi istiyorum aldığımdan beri sadece birkaç gün kullanabildim sonrasında şarjı bitti ve bir daha çalışmadı. Şarjı dolmasına rağmen

24 Mart 2024 08:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

24 Mart 2024 11:09

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

24 Mart 2024 11:14

Hemen arayıp ilgilenildi teşekküre ederim.

26 Mayıs 2024 15:02

Merhaba ilçede yaşadığım için ve iznim olmadığı için kargoya veremedim merkeze gidip tekrar yardımcı olur musunuz

Metin
Metin

Gratis'ten aldığım ürün ilk şarjdan sonra bozuldu ışıkları yanmasına rağmen çalışmıyor. Kullanan herkes aynı şikayetten muzdarip. Satın aldığım bir ürünle kargoyla gönder tekrar gelmesini bekle bu can sıkıcı bir durum.

Gürkan
Gürkan

Polosmart diş fırçası BİM'den aldım 1 kere kullandım çalışıyor mu diye kontrol ettim, kutusuna koydum kaldırdım, 4 ay sonra açtım ve çalışmıyor hiçbir şekilde, tek kullanımlık mı yapıldı bu alet?

Polosmart Yeni Almama Rağmen Bozuldu.

Polosmart Diş Fırçası Şarj Sorunu Ve Çözüm Arayışı

26 Kasım 2024 15:33