Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Polosmart PSG07 Oyun Kolu Gamepad

01 Ekim 2024 14:11

"polosmart oyun kolu PSG07" ürünüm aynı sebepten (sol Analog hatası) ötürü 2. Kez teknik servise gitti. İlkinde birebir iade etmişlerdi ama çok fazla oyun oynamıyor olmama rağmen yine arızalandı. Belli bir süre idare ettim ancak garanti süresi devam ettiği (2025 haziran ayına kadar) için tekrar servise gönderdim.

Teknik servisin web sitesinde "iade onayı verildi." ibaresi var. Ne anlama geldiğini öğrenmek için polosmart'ı aradığımda "aldığınız yer (BİM), geçen yıl satın aldığınız kadar para iade edecek" dedi. 1 yıl önce 329 TL'ye aldığım ürünün üretimi durduruldu bahanesi ile şu an internette en ucuz 658 TL'ye (https://WWW. N1****/polosmart-psg05-kablosuz-ps4-uyumlu-siyah-oyun-kolu-3042962? Mağaza=t*****) bulabildiğim ürün için mağdur ediliyorum. Telefondaki hanım ise aşırı derece havalı şekilde "enflasyonu kendilerinin yaratmadığını, BİM ile görüşmem gerektiğini" deklare etti.

Ben 15 aylık enflasyon kaybımın bir şekilde telafi edilmesi gerektiğine inanıyorum. Üzerinden 15 ay geçmesine rağmen sıfır gibi görünecek kadar az kullanılmış bir üründen yarı yarıya maddi zarara uğratılmaya çalışıyorum. Anladığım kadarıyla tek suçum, tüketici olarak polosmart ve BİM markalarına güvenmiş olmak.

01 Ekim 2024 14:23 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

01 Ekim 2024 14:39

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

01 Ekim 2024 14:55

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

01 Ekim 2024 14:56

Aramanıza geri dönüş yaptım, herhangi bir gelişme yok. Hala mağduriyetim devam etmekte.

07 Ekim 2024 09:32

İade raporu gönderilecek denildi. Aradan o kadar gün geçmesine rağmen hala iade raporu gelmedi

08 Aralık 2023 16:56

Polosmart PlayStation 4 Kolu Pin Kodu İstiyor, Kutuda Bilgi Yok

25 Ekim 2025 19:28
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
28 Temmuz 2023 09:11
"Hızlı destek için teşekkürler"
Metovski sonuçtan çok memnun

Metovski
03 Aralık 2023 18:31
Mahmut sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 20:41
"İlginiz için Teşekkür ediyorum"