Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 19:58

İzmit eski yol Koçtaş mağazasından 12,5 litre gizemli bej yarı mat iç cephe duvar boyası aldım fakat evde uygulama yapınca renk pembemsi bir renk haline geldi. Katalog rengiyle hiçbir alakası yok. Bej olarak aldığım rengi pembe olarak duvarıma boyamak istemiyorum Polisan'ın bu mağduriyeti görüp telafi etmesini talep ediyorum. Bu mağduriyeti gözardı edeceğinizi düşünmüyorum 12,5 litre boyaya bu kadar para ödemişken!

17 Mayıs 2024 09:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için ürün ismini paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

17 Mayıs 2024 10:14

Elagans ekstra Gizemli bej yarı mat 12,5 litre boya

17 Mayıs 2024 10:26

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

21 Mayıs 2024 12:37

Maalesef Polisan tarafından bir destek göremedim. Bej renk olarak aldığım boyanın duvara uygulandığında pembe durması sonucu herhangi bir değişim vs işlem yapılmadı. Ben ve çevremdeki insanlar tarafından müşteri kaybına uğradığınızı ve bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğimi bilmenizi isterim

Ahmet

Aynı durumu ben de yaşadım. Romans 1500 isimli bej renk mor çıktı. Bildiğin mor