Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Boya Primera Mavi

Tevfik
20 Ağustos 2023 09:14

Polisan mavi Primera gri boya aldım karizmatik gri renk yaptırdım. Eve gidip 2 kat geçmeme rağmen dalgalı bir boya. Oldu 3 kat sürdüm dalgalı bir odada oturmak zorunda kaldım. Polisan boya kokusuz ama boyanın kalitesizliği beni üzdü. Uğraşmak ve emekleriniz boşa gitmesi

21 Ağustos 2023 13:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

07 Şubat 2024 09:21

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Mat Primera Boyadan Geçmeyen Koku Ve Yetersiz Destek

Döndü
21 Kasım 2025 17:30
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Primera İle Boyanan Duvarlarda Boya Silinince Çıkıyor, Büyük Pişmanlık Yaşadık

Kerim
21 Eylül 2025 23:28
polisan-primera-ile-boyanan-duvarlarda-boya-silinince-cikiyor-buyuk-pismanlik-yasadik-4.jpg
polisan-primera-ile-boyanan-duvarlarda-boya-silinince-cikiyor-buyuk-pismanlik-yasadik-2.jpg
polisan-primera-ile-boyanan-duvarlarda-boya-silinince-cikiyor-buyuk-pismanlik-yasadik-1.jpg

Polisan Primera Boya 5 Katta Bile Renk Tutmadı Mağdur Oldum

Sıtkı
09 Ağustos 2025 23:29
Polisan Primera Boya 5 Katta Bile Renk Tutmadı Mağdur Oldum
polisan-primera-boya-5-katta-bile-renk-tutmadi-magdur-oldum-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
05 Kasım 2025 11:59
Polisan Boya Kutularında Ton Farkı Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
polisan-boya-kutularinda-ton-farki-ve-cozumsuz-musteri-hizmetleri-magduriyeti-3.jpg
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Müşteri Hizmetlerinden Yetersiz Renk Desteğiyle Mağduriyet Yaşadım

Ender