Betül
30 Temmuz 2024 22:19

Doğal Bej olarak seçtiğim boya bildiğiniz lilanın tonu çıktı. İnanın evimde lila rengi görmek istesem zaten o tonlarda seçerdim. Katalogda görünen renk ile alakası olmayan bir ton görüyorum şu an duvarlarımda. Doğal bej seçtiğimde tabii ki bir koyu tonunu ya da bir açık tonunu görmeye hazırlıklıydım. Ama bu boya ne bejin açığı ne de koyusu. Koyu lila! Boyaya, boyacıya verdiğim paraya mı yanayım, temizleyip yerleştirdiğim evimde karşılaştığım manzaraya mı yanayım. Aynı tonda Boyayacak arkadaşlara sesleniyorum ıslakken sorun yok, kuruduğunda göreceğiniz renk lila! Seçtiğim rengi ve duvarıma yansıyan halini görsellere ekleyeceğim. Hüsran...

31 Temmuz 2024 09:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

02 Ağustos 2024 17:52

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Polisan Huzurlu Bej Rengi Boya İle Yaşadığımız Sorun

Polisan Huzurlu Bej Rengi Pembe

Gazal
01 Haziran 2024 09:46
Polisan Dingin Gri İstenilen Sonucu Vermedi
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
21 Ekim 2025 14:40
Polisan Elegans Extra Boya Renkleri Karteladaki Gibi Çıkmadı, Emeğim Boşa Gitti
polisan-elegans-extra-boya-renkleri-karteladaki-gibi-cikmadi-emegim-bosa-gitti-8.jpg
polisan-elegans-extra-boya-renkleri-karteladaki-gibi-cikmadi-emegim-bosa-gitti-4.jpg
polisan-elegans-extra-boya-renkleri-karteladaki-gibi-cikmadi-emegim-bosa-gitti-3.jpg
polisan-elegans-extra-boya-renkleri-karteladaki-gibi-cikmadi-emegim-bosa-gitti-2.jpg