Kübra
10 Mart 2024 13:42

İki gün önce satın aldığım Polisan markasına ait iç cephe ve tavan boyaları, duvarlarıma zarar verdi ve mağdur oldum. Tekrar boya satın alarak duvarları boyamak zorunda kaldım. Bu durumda yaşadığım maddi zararı kim karşılayacak? Zor zamanlarda insanlara kalitesiz ürün satarak mağdur etmeniz üzücü.

11 Mart 2024 08:45 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için ürün ismi paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

10 Mayıs 2024 12:39

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Mayıs 2024 13:17

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Murat
Murat

Kurumasını beklemeniz gerekiyor bu boya için. 4 saat

Polisan Boyanın Kalitesizliği Ve Zararımın Karşılanması

Reyhan
18 Eylül 2023 08:15
Oguz sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 10:49
Polisan Boya Kalitesi Ve İade Sorunu
Derya sonuçtan çok memnun

Polisan Polibau Boya Mağduriyeti

Derya
19 Haziran 2023 14:50
"Öncelikle beni arayan yetkiliniz Yaşar Bey çok zarif, anlayışlı ve çözüm üreten biri. Kendisine çok teşekkür ederim. Benimle düzgün iletişime geçip mağduriyetimi gidermek için planlama yaptı ve çok mutlu oldum. Hem polisana hızlı çözümü ve kaliteli kişilerle çalıştığı için hem de Yaşar beye anladığı dinlediği ayrıca çözüm bulduğu için teşekkür ederim. Mağduriyetim giderilecek sözü aldım bayram sonrası için. Teşekkürler Polisan Teşekkürler Yaşar Bey"
Polisan Polibau Boya Mağduriyeti