Özen sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 13:22

Merhabalar, ben Eskişehir'de ikamet etmekteyim ve gittiğim özel güvenlik kursunun Polatlı Duatepe Hastanesi'nin kolayca heyet raporu verdiğini ve oraya gitmemi tavsiye etmesi üzerine ilk olarak 16.10.2024 tarihinde heyet raporu almaya geldim; ancak psikiyatri ve KBB doktoru sıkıntı çıkardı. Bunun üzerine ben de geri döndüğümde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tekrar muayene oldum ve herhangi bir sıkıntım olmadığı belirtildi. 28.10.2024 Pazartesi günü psikiyatri ve KBB için tekrar geldim. KBB doktoruna Yunus Emre Devlet Hastanesi'nden aldığım resmi olan işitmesi sağlıklıdır raporunu göstermeme rağmen tekrar Odyometri odasına girip test olmamı söyledi. Kabul ettim ve girdim ancak odada bulunduğum sırada dışarıdan hiçbir sesin duyulmaması gerektiği halde konuşmaları duyuyordum. Ayrıca Yunus Emre Hastanesi'ndeki cihaz ve kulaklık kalitesi mevcut değil bu hastanede ve 2 gün önce sağlıklı işitmeye sahip olduğum kanıtlı iken bu hastanede 2 kez yaptım işitme testini, özel notlar alıp doktorla konuşmam gerekerek olumlu yazıldı raporuma sıkıntı cihazlarda olmasına rağmen. Gelelim psikiyatri doktoruna, kadın geçmişinde o kadar yetersizlik hissiyle boğulmuş olmalı ki gelen tüm insanları olumlu değil bırakmak için uğraşarak sözde muayene ediyor ve zorluk çıkartıyor sadece.
Özetle Duatepe Hastanesi'nin özel güvenlik görevlisi olabilmek için alınması gereken heyet raporu süreci kesinlikle kalitesizdir, asla hiç kimseye tavsiye edemiyorum. Kendimden bu kadar emin konuşmamın en büyük nedenleri, aslında pilot olmam ve bu tarz check-up testlerinde her sene başarılı olmam. Ayrıca uçuşa elverişlilik raporumu Ocak ayında almama rağmen basit bir güvenlik görevlisi raporunu psikiyatri doktorunun ego ihtiyacını gidermek yüzünden olumsuz değerlendirip alamamam. Ücret iadesi de yapılmıyor dendi bana. Kesinlikle başka hastanelere gidin, size raporu vermemek için elinden geleni yapan doktorların değil, size olumlu yaklaşan doktorların olduğu bir hastaneye.

Yorumlar (6)

Selçuk

Güvenlik sertifikasını aldıktan sonra beş yılda bir yeniliyoruz ya onda da sağlık tetkikleri aynı şekilde yapılıyor mu bilginiz var mı acaba

Selçuk

Dahiliye den hangi kan tahlilleri yaptırdınız tsh var mıydı içinden

Selçuk

Yani o birkaç kan tüp dediğin e nabızda hangi tahlilleri almışlar baktın mı acaba içinde tsh var mı?

Var evet.

Selçuk

Dahiliye bölümünde hangi kan tahlillerini istediler sizden?

Özen

Özellikle bir şeyler istemediler kardeşim düz girdim kan aldılar birkaç tüp işte... Büyük sorunları var hastanenin çünkü kimlerin heyet raporu aldığını biliyorum şahidim yani, CİMER'e şikayet etmeyi planlıyorum ama sonuç alacağım konusunda pek inanmıyorum olsun.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 01:50
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Devlet Hastanesinde Randevu Saatinden Erken Ayrılan Doktorlar

25 Haziran 2024 18:15
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 17:16