Hakan sonuçtan çok memnun

PlayStation Türkiye İki Adımlı Doğrulama Kodu Gelmiyor

06 Mart 2024 10:05

Sony PlayStation 4 hesabıma giriş yapamıyorum. Yanlışlık ile çıkış yaptım. E posta adresim ve şifrem doğru. Benden iki adımlı doğrulama kodu istiyor. Ne mail adresime ne de cep telefonuma bir kod gönderilmiyor. Emeklerimiz gitti. Oyun içi ilerlemeler satın almalar gitti. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.!

08 Mart 2024 18:04

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün [email protected] adresine 2 adımlı doğrulama kodu alamıyorum diye mail attım. 3 gün sonra bana mail ile dönüş yaptılar ve birkaç bilgi istediler. Cihazın seri numarası çevrim içi kimliğim kar numaramın ilk dört ve son dört hanesi gibi. Bunları sağladım. Ve 2 adımlı doğrulama kodunu kaldırdılar. Şu an aktif kurtardım yani. Teşekkürler Sony :)

Yorumlar (5)

Tolga

Dostum Türkiye destek mail adresine nasıl ulaştın.

Hakan

Telefon numarası aramak ile sorun çözülmüyor. Mutlaka [email protected] bu adrese mail atın

Hakan

[email protected] bu adrese mail attım sorun çözüldü

Samet
Samet

Reis Türkiye mail adresleri [email protected] Bende bu mail adresini sonynin kendi destek hattından aldım Sony ps grubu piyasadan çekilmiş galiba Türkiye'de

Tolga

Dostum ben de mail gönderdim aynı sorundan kaynaklı olarak. Cevap olarak şöyle bir mesaj gönderdiler. PlayStation Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak hesabınızın Türkiye'de kayıtlı olduğunu tespit ettik. İngiltere hesapları için PlayStation desteğine ulaştığınızda, lütfen +90 3124010740 numaralı telefondan veya https://www.playstation.com/tr-tr/get-help/contact-form/ bağlantısından özel PlayStation destek ekibiyle iletişime geçin ve Ekibimizin bir üyesi size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Bahsettiği numarayı aradığımda meşgul çalıyor.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 13:38
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 13:02

PS5 Hesabıma Erişemiyorum, Doğrulama Kodu Gelmiyor