PlayStation Store Hata Veriyor

PlayStation Store Hata Veriyor
26 Haziran 2024 22:52

Fortnite diye bir oyunda tayfa paketi adlı bir abonelik almak istedim. Fakat ne kadar denersem deneyeyim kartımda para olmasına rağmen PlayStation Store sürekli E-8210604A hatasını verip durdu ve almak istediğim içeriği alamadım. Ve aynı kart ile daha önce PlayStation Storeden oyun satın almıştım. Sonra bilgisayardan almayı denemek istedim fakat bilgisayarım eski olduğu için oyunu bilgisayarıma yükleyemezdim. Bu yüzden oyunu bilgisayardan oynayan bir arkadaşıma hesabımı ve kart bilgilerimi vermek gibi bir risk aldım. Sürekli hata verip durdu, hatanın sebebini ve çözümlerini destek ekibi aracılığıyla öğrendim. Hesabınıza kayıtlı kredi/banka kartı bilgilerini kontrol edin, kredi/banka kartınızı yeniden kaydedin, Başka bir kredi/banka kartıyla deneyin, Bu sorun geçici bir durum olabilir. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin. Gibi bana sunulan bu tür çözüm yollarını denedim. Fakat hiçbir etkisi olmadı ve bu yüzden hem hesap hem de kart bilgilerimi arkadaşıma vermek gibi büyük bir risk aldım. Bu sorunun acilen giderilmesini talep ediyorum.

PlayStation Türkiye Fc 24 Satın Alamıyorum

25 Kasım 2023 14:24