Emir sonuçtan hiç memnun değil

Pits Veri Kurtarma Hizmetleri Pits Veri Kurtarma! Hiçbir Veri Kurtarılmaz!

01 Ağustos 2023 14:03

Pits Veri Kurtarma denen şirkete kurtarması için HDD verdim. Yaptığım şeyleri tek tek söyledim. Ama veri kurtarmak için ne geri dönüş yaptılar. Ayrıca hemen olumsuz kurtaramayız yanıtı aldım. Ama sitelerine bakınca yanmış HDD den bile veri kurtaracak gibi kendilerini anlatanlar bir kapağını açtım diye HDD nin 700 TL ücreti cebine indirdi. Yazıklar olsun. Başka firmalara verin HDD lerinizi. HDD me bile bakmadıkları çok açık. Bir de işin kötü tarafı bilgilerimi almadığınızı nereden bileceğim? Allah'ım o parayı size yedirmesin. Müşteri memnuniyeti sıfır.

01 Ağustos 2023 14:22

Yüzde 99 kurtarma başarısı ama HDD vida açılınca Yüzde 100 kurtarılamıyor. Binlerce insan HDD takılıyor diye bazen iğneyi plakada takılı olduğundan dolayı çevirip plakadan kaldırıyor. O zaman herkesin verileri gitmesi lazım. Ama Sizde kabahat yok. Google aramalara girip birinci sırada siz varsınız diye hem de sitenizi baştan aşağı inceleyen bende kabahat. Bundan sonra HDD yansa kendim veri kurtaracağım. Yok İzopropil alkol, yok özel cihazlar, yok cleanroomlar. Hepsi yalan, dolan. Kendi evimde Tozlu, nemli ortamda veri kurtarmaya bugünden itibaren başlayıp ben kendim dükkan açacağım.

09 Eylül 2023 18:08

Hala daha açıklama yapacaklar. Bunlar hiç Youtube.com.com video izlememiş sanırım. Her kapağı açılan HDD den bütün veriler uçar mı? Hadi uçtu diyelim. 1TB verim vardı o HDD de. Gitsin 100 GB. 1 TB de mi uçtu? Ayıptır, yazıktır, günahtır. O HDD yapamayacaklarını bile bile benden isteyip boşuna 700 TL mi aldınız. Ama o para bir gün umarım bir yerinizden çıkacak. Şunu da belirteyim. Ben sizin imkansız veri kurtarılamaz dediğiniz HDD den veri kurtarayım, Youtube.com.com de videonuzu yapacağım. Hayatım boyunca bir tane video yapmadım Youtube.com.com de. Ama buna yapacağım. Dua edin de veri kurtarma yapamayayım. Diyeceklerim bu kadar.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Mac Hastanesi Macbook Bilgisayarım Çöp Oldu.

12 Ağustos 2024 15:33

05 Ocak 2024 14:51