Piranha Jeneratör Bmva Dan. Şok Ve Pişmanlık

21 Kasım 2023 17:42

30.09.2023 tarihinde Antalya Döşemealtı A101 mağazasından bir adet Piranha marka jeneratör aldım. Hem LPG hem de benzinle çalışan PGLG-9690 modeli. İlk çalıştırmamda benzinle çalıştı ancak LPG ile çalışmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. Ardından servisten A**** Bey adında bir servis yetkilisi aradı, birkaç öneride bulundu ancak yine LPG ile çalışmayınca servise göndermemi istedi. O andan itibaren WhatsApp dahil A**** Beye hiçbir şekilde ulaşamadım. Yeni aldığım sıfır cihazı İstanbul'daki servislerine gönderdim. 20 iş günü dolduktan iki gün sonra yine müşteri hizmetlerini aradım. Bir gün önce kargoya verildiğini, buji değişikliği ve genel bakım yapıldığını söylediler. Jeneratör elime ulaştıktan sonra koliyi açtığımda şok oldum. Voltaj göstergesinde onlarca çatlak vardı, on-off devre kesici anahtar yan şekilde içe batmıştı, titreşim önleyici takozların ikisi kopmuştu ve benzin bağlantı hortumu yerinden çıkmıştı. Bütün cihaz ve koli benzine batmıştı. Bütün bunlara rağmen çalıştırmayı denedim ama nafile. Bu kez ne LPG ile ne de benzinle, her ikisiyle de çalışmadı. Anlayacağınız, bizim jeneratör sağlam gitti, hurda döndü. Çaresizlik ve sinir içinde ithalatçı BMVA Elektronik Sanayi ve Ticaret Şirketi'nin müşteri temsilciliğini tekrar aradım. Bu kez direkt olarak firma sahibinin bana dönüş yapacağını söylediler. Hâlâ arayan soran yok. Jeneratör atsan atılmaz, satsan satılmaz durumda. BMVA şirketinden, özellikle Piranha markasını almayı düşündüğünüzde, bu satırları dikkatle okuyun.

22 Kasım 2023 14:32

Videolar da şikayetimin ispatı olsun

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 14:11
Piranha Servisine Verilen Üründen Haber Alınamıyor