Idris sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pinbahis Sitesi Canlı Destekten Destek Alamıyorum

18 Eylül 2024 22:04

Pinbahis sitesinden iki gündür destek alamıyorum. Canlı destek çok geç cevap veriyor. Yaşadığım sorunlarda herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Herhangi bir çözüm sunmuyorlar ya da çok geç sunuyorlar. Anında sorunumu halleden, sorularıma cevap veren bir durumları vardı fakat iki gündür ne oldu, ne değişti anlamadım. Acilen düzeltme bekliyorum. Yeni başladım. Zaten oyuna, o yüzden aklımdaki soru işaretlerini gidermem gerekiyor. Acil bir çözüm bekliyorum siteden

Sinem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sinem
04 Eylül 2024 03:21

20 Şubat 01:58
Bora sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pinbahis Müşteri Hizmetlerine Ulaşmakta Büyük Zorluk Yaşıyorum

13 Eylül 08:52
Gorkemburak sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pinbahis Müşteri Hizmetlerinin Yetersizliği Ve İlgisiz Yaklaşımı

Gorkemburak
13 Eylül 01:25
Kağan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pinbahis Müşteri Hizmetlerinde Yetersiz Destek Ve Uzayan Doğrulama Süreci

Kağan