Cansu sonuçtan çok memnun

05 Mayıs 2024 20:10
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“Firma ilgisi için teşekkür ederim”

05.05.2024 tarihinde Emaar AVM Pidem'de yediğim kuşbaşılı pide tam bir hayal kırıklığıydı. Yıllardır sürekli tercih ettiğim bu mekanda ilk defa böyle kötü bir pide yedim. Alırken gramajın küçülüp küçülmediğini sordum, 'hayır' yanıtını aldım. Ancak yerken gördüm ki bu doğru değil. Zira lahmacun bile bu pideden kalın. Lahmacundan daha ince, salçaya bulanmış çok kötü bir kuşbaşılı pide yedim. Bu durum hiç yakışmadı. Eğer gramaj düşürüldüyse bu yanlış bir karar. Lezzet bozulmamalı, gerekirse fiyat artmalıydı.

05 Mayıs 2024 20:16 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili müşteri ilişkileri birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

Cansu
Cansu
07 Mayıs 2024 12:59

Firma ilgisi için teşekkür ederim

Abdullah sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2024 13:41
"Güncelleme: 26.06.2024 tarihinde bana tanımlanan 1 Pide + 1 İçecek hakkımı farklı bir şubede (Maltepe Piazza Avm) kullandım. Evet, bu sefer önceki kalite ve lezzetin devam ettiğini gördüm. Önceki pide ile karşılaştırma yapılabilmesi için güncel pide resmini ekliyorum. Umarım Viaport Pidem'de de gerekli kontroller sağlanmıştır. Tekrar müşteri odaklı çalışmalarından ötürü Pidem'e teşekkür ediyorum."
Pidem Markasının Kalitesini Kaybetmesi!

30 Eylül 2024 17:26
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 22:46
Fatihorbay sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2024 10:30
"Genel müdürlükten Sena Hanım gerçekten çok ilgilendi kendisine çok teşekkür ederim."