Murat sonuçtan çok memnun

Hijyen Skandalı: Pidem Çalışanının Şok Eden Davranışı

25 Kasım 2024 17:09

67burada AVM'de erkekler tuvaletinde Pidemde çalışan (üniformasını giyen) bir kişi gördüm. Tuvalete girdi ellerine yıkamadın çıktı. Özellikle dikkatimi çektiği için takip ettim. Kendisi Pidem restorana giderek mutfak bölümüne girdi. Bunu gördükten sonra bir daha orada bir şeyler yiyebileceğimi zannetmiyorum. Hatta tanıdığım herkese de bu durumu anlatacağım. Bu olay. 25 Kasım 2024 tarihinde saat 16.25-16.35 saatleri arasında yemek katındaki tuvalette gerçekleşti. İlgililer AVM kamera görüntülerine de bakıp takip edebilirler.

25 Kasım 2024 17:17 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili müşteri ilişkileri birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

Murat
Murat
25 Kasım 2024 18:33

Yetkililer kısa sürede telefon ile ulaşarak bilgilendirme. Hijyen konusunda ne kadar hassasiyetle davrandıklarını getirerek konunun takipçisi olacaklarını dile getirdiler. Kurumsal olarak bireylerin kişisel hijyenlerini teker teker takip edemeyecekkerinin farkında olarak kendilerine İlgileri için teşekkür ederim.

Ufuk sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 15:27