PHILIPS Ev Aletleri Philips Lazer Epilasyon Reklamdaki Gibi Çıkmıyor Pişmanlık Oldu Almak

15 Temmuz 2024 14:3045.638

Philips lazer epilasyon almak pişmanlıktır. Youtube.com den çekilen reklam videolarıyla inandım aldım. Aşağıya tam adını bırakıyorum. Aldıktan sonra kullandım sırtımda lekelenme yaptı kıl tüylerini kalınlaştırdı. Hastalık mı yaptı bilmiyorum. Gerçekten çok gereksiz gönderdim garantiye bunları belirterek kutusu bile açılmadan aynı gün iade edildi. Herkes bilsin bunları.

BRI921/00 Lumea Yüz+Vücut+Hassas Bölge Kullanımı, Çanta ve Kaş Düzeltici Hediyeli IPL Lazer Epilasyon Tüy Alma Cihazı

4 Mayıs 2025 23:20

Merhabalar bende alalı bir 6-7 ay olmuştur memnun değilim pek açıkçası üç saniyede bir atış olunca bir turlu bitmiyor. + bir de başlıkta lekelenme oldu ( her bölge sonrası içindeki bezle silmeme rağmen ) son kullanımımda ilginç bir şekilde ben bunu iade edebilir miyim ya lütfen bir cevap yazın🥹

10 Mayıs 2024 00:5926.455

6 Mayıs tarihinde aldığım Philips Lumea lazer epilasyon aleti kutusu açılmış şekilde geldi. Kutunun üzerindeki koruma ya...

Philips Epilatör Cildimi Tahriş Etti Ve Tüyleri Almadı

8 Haziran 2025 11:462.385

Merhaba, mağazadan Philips epilatör cihazı aldım. Bir kere kullandım fakat hiç memnun değilim. Cildimi tahriş etti ve tü...

Tümünü Gör
Philips Arıtma Cihazımdan Su Gelmiyor!

Philips ArıtmaCihazımdan Su Gelmiyor!

Ali
Philips Kötünün Kötüsü Bir Marka