Osman sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 20:15

Yaklaşık iki ay önce aldığım Philips 50pus8808 modeli TV'de ciddi şekilde bulutlanma ve bulanıklık var. Bu marka ile ilgili bu tarz şikayetlerin çok fazla olduğunu öğrenince aldığıma pişman oldum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm servisi aramam söylendi. Tekirdağ Çorlu servisine müsait olduğum vakitleri söylememe rağmen 3 gündür servis gelmiyor. Ha şu gün bugün derken oyalanıyoruz. Hatta bir servis görevlisi üründe izlemeye engel bir durum var mı diye sordu? 30 bin tl verip görüntü var diye şükür mü edeceğim? Kaliteli bir görüntü için iyi bir marka seçtik başımıza gelenlere bakın. Servisin gelmesini, sorunsuz bir ürün gelecekse ürünün değişimini ha yok bu kronik bir sorunsa eğer paramın iadesini talep ediyorum.

09 Aralık 2024 19:37

50Pus8808 modeli Philips TV'de bulutlanma ve netlik sorunu yaşıyorum. Siyah tonlarındaki ekranlarda sorun görünüyor açık şekilde. Servis elemanı üründe bir şey göremedim demiş, Merkeze de fotoları atmışlar. Beklemek gerekiyor dediler. Sürekli ben iletişime geçiyorum bana herhangi bir dönüş yapılmıyor.

Osman
Osman
07 Aralık 2024 07:10

Servis gelip cihazı incelemek üzere götürdü. Servis elemanları genelde böyle bir sorun olduğunu ciddi bir şey olmadığını ve değişim yapılacağını sanmadıklarını söyledi. Bariz bir sıkıntı var ve görmezden geliniyor. Şikayetimi oluşturmamdan bu yana ne buradan ne de mail adresimden bana ulaşma gereği bile hissetmeyen bir marka bu. Ürünün sorunsuz bir cihazla değişimini ya da cihazın bedelinin iadesini istiyorum. Geri dönüş olmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İnsanları mağdur etmek öyle kolay değil.

Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyonumda Sürekli Görüntü Sorunu

Muhittin
10 Aralık 2024 20:02
Philips Televizyonumda Sürekli Görüntü Sorunu

06 Ağustos 2024 13:24
Philips TV Bulutlanma, Gölgelenme Ve Bellek Sorunu
Eser sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyonun Sürekli Kapanma Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

14 Ekim 2025 12:53
Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:10
PHILIPS TV Philips Pişmanlıktır. Televizyonun Aldığımdan Beri Çekmediğim Kalmadı!
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
07 Kasım 2023 17:18