Yekta sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 21:27

Media Markt'tan satın almış olduğum Philips 65OLED809 model televizyon ekranında dalgalanma ve ön plastik panelde karıncalanma olduğundan dolayı teknik servise başvuru yaptım. Servis tarafından önce telefon ile iletişime geçilip WhatsApp üzerinden şikayete dair görüntü ve video istendi, sonrasında 2 gün herhangi bir dönüş yapılmadı. Sonrasında tekrar yazdığımda müfettişlerine danışacaklarını belirtip sonrasında tekrar 2 gün dönüş yapılmadı. En sonunda ben tekrar servisi arayıp durumu sorguladığımda eve gelip kontrol edileceği belirtildi. Servis eve gelip baktığında, bu şekilde çok fazla şikayet aldıklarını ve bunun üretim kaynaklı olduğunu belirtip, herhangi bir sorun bulunmamaktadır şeklinde rapor tutup gitti. Diğer marka ürünleri mağazalarda incelediğimde Philips dışında hiçbirinde bu şekilde ön panel dalgalanması görmedim. Üründe bariz şekilde üretim kaynaklı plastik panelde eğrilik olmasına rağmen Philips bunu normal kabul ediyor diye servis normal diyerek rapor tutuyor ve Media Markt ise rapordan dolayı değişim veya iade yapmıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Çok yüksek paralar verip OLED ekran televizyon alıyoruz ve muhatap bulamıyoruz ne yazık ki.

31 Temmuz 2024 09:54 (Şikayetten 12 saat sonra)

Yorumlar (11)

Begüm

Merhaba bende de aynı sorun var. Servis görüşüp geri döneceğim dedi ama olumlu olacağını düşünmüyorum. Tüketici Hakem Heyeti ile ilgili sonucu bana da yollayabilirseniz çok sevinirim. Başka türlü çözüm bulamayacağız. Teşekkürler [email protected]

Begüm

Servis olumsuz dönüş yaptı. Aldığımız firma ile görüştük oradan haber bekliyoruz. Yine sonuç alamazsak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız. Ekran yansıması bu şekilde gündüz büyüteçle TV izliyormuşsun gibi

Erdem

Begüm hocam sizin durumunuz nasıl sonuçlandı?

Ali
Ali

Sonuç nedir kardeş. Herkes soruyor. Sizde çıt yok?

Erdem

Hocam Tüketici Hakem Heyeti nasıl bir karar verdi?

Erdem

Hocam elinizde Tüketici Hakem Heyeti'ne ait aldığı kararı bana gönderme durumunuz var mı. Bu konudan ben de mağdurum. Ben de Tüketici Mahkemesi'ne gittim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. E devletten PDF şeklinde indirip benim e-mailime gönderirseniz sevinirim. Kanıt olarak sunacağım. [email protected]

Yekta

Tüketici Hakem Heyeti lehime karar verdi. Servisin televizyonu teslim alması için dönüş bekliyorum.

Tüketici Heyeti nasıl bir. Karar verdi. Bu konuda bende mağdurum

Bu sorun çözüldü mü? Bende de aynı problem var.

Erdem

Mehmet hocam sorununuz ile ilgili bir çözüm üretebildiniz mi lütfen beni bilgilendirir misiniz.

Yekta

Tüketici Hakem Heyeti Media Markt' tan savunma istedi ve sonrasında bilirkişi gelip televizyonu kontrol etti. Hakem heyetinden sonucun çıkmasını bekliyorum.

08 Temmuz 2023 19:16
Philips TV Philips 50PUS7506/62 Televizyon Panel Sorunu
Philips TV Philips 50PUS7506/62 Televizyon Panel Sorunu
Osman sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips 55PUS8508 Ekranda Karıncalanma Ve Titreme Sorunu

02 Haziran 2024 18:49
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 10:58