Philips TV Beyaz Çizgi Sorunu

Philips TV Beyaz Çizgi Sorunu
20 Nisan 2024 00:442.592

Yaklaşık bir yıl önce Philips markasının 8807 model bir televizyon aldım ve beklenmedik bir şekilde ekranda yatay beyaz çizgiler oluştu. Yaptığım araştırmada bu sorunun sadece benim televizyonumda olmadığını, aynı markanın farklı modellerinde de benzer problemlerin yaşandığını fark ettim. Gölgelendirme sorunu belki kabul edilebilir olabilir ancak bu tür bir sorun kabul edilemez. Almadan önce iyi düşünmek gerekiyor; çünkü aldığım televizyon bu markanın üst seviye modellerinden biri ve eğer LED televizyonda bu tür sorunlar yaşanıyorsa, diğer modeller hakkında güven duymak zorlaşıyor. Philips, tıraş makineniz haricinde başka bir ürününüzü tercih etmeyeceğim.

22 Nisan 2024 15:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

Muhammet
25 Nisan 2024 20:40

Bugün servis geldi TV yi aldılar panelde arıza varmış 10 gün içinde tamir edip getireceklerini söylediler

Muhammet
13 Mayıs 2024 23:05

Yaklaşık 3 hafta oldu Televizyonu tamire göndereli ve televizyon tamirden gelmedi hala

16 Mayıs 2024 19:433.058

Yaklaşık bir yıl önce, 4 Eylül 2023'te Philips markasının 8807 model bir televizyon aldım ve beklenmedik bir şekilde TV ...

1 Yorum

PHILIPS TV Philips Pişmanlıktır. Televizyonun Aldığımdan Beri Çekmediğim Kalmadı!

16 Ekim 2023 13:101.461

Philips marka TV aldım. Sonrasında kaç kere servisi arayarak şikayetlerim oldu. En sonunda ekranın bazı yerlerinde karar...

Philips TV'de Artan Dikey Çizgi Sorunu

20 Kasım 2024 11:581.529

Vatan Bilgisayar'dan 16.12.2022 tarihinde Philips 43PUS8007/62 model televizyon alışverişim oldu. Başından beri ekranda ...

Philips TV'de Artan Dikey Çizgi Sorunu

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

PhilipsTelevizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih
Philips Marka TV Pişmanlığım Oldu