Philips TV Beyaz Çizgi Sorunu

Philips TV Beyaz Çizgi Sorunu
20 Nisan 2024 00:44

Yaklaşık bir yıl önce Philips markasının 8807 model bir televizyon aldım ve beklenmedik bir şekilde ekranda yatay beyaz çizgiler oluştu. Yaptığım araştırmada bu sorunun sadece benim televizyonumda olmadığını, aynı markanın farklı modellerinde de benzer problemlerin yaşandığını fark ettim. Gölgelendirme sorunu belki kabul edilebilir olabilir ancak bu tür bir sorun kabul edilemez. Almadan önce iyi düşünmek gerekiyor; çünkü aldığım televizyon bu markanın üst seviye modellerinden biri ve eğer LED televizyonda bu tür sorunlar yaşanıyorsa, diğer modeller hakkında güven duymak zorlaşıyor. Philips, tıraş makineniz haricinde başka bir ürününüzü tercih etmeyeceğim.

22 Nisan 2024 15:11 (Şikayetten 2 gün sonra)
25 Nisan 2024 20:40

Bugün servis geldi TV yi aldılar panelde arıza varmış 10 gün içinde tamir edip getireceklerini söylediler

13 Mayıs 2024 23:05

Yaklaşık 3 hafta oldu Televizyonu tamire göndereli ve televizyon tamirden gelmedi hala

Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 19:43
PHILIPS TV Philips 8807 TV Ekran Çizgisi!
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
22 Temmuz 2025 03:18
Garanti Sonrası Ekranda Sürekli Beyaz Çizgi Sorunu Ve Destek Talebi
Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:10
PHILIPS TV Philips Pişmanlıktır. Televizyonun Aldığımdan Beri Çekmediğim Kalmadı!

PHILIPS TV Philips 50PUS8807 Yeşil Ekran Sorunu

16 Mayıs 2024 19:44