Selim sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 22:05

4 Mart 2024 te Evidea'dan almış olduğum DST8050/20 modelindeki Philips ütü 7 Ekimde arızalanması üzerine Evidea ile görüştüm. Philips in yetkili servisi ilgileneceğini söylediler. Bunu üzerine şehrimde bulunan yetkili servise verdim. Daha sonra yaklaşık 1 hafta sonra ürünü sistemden takip edemedim. Ürünün teslim edildiğine dair mesaj geldi. Philips aradığımda ilgileneceklerini söylediler. Yetkili servis ile görüştüm tabanı değiştirdiklerini olmadığını başka parça beklediklerini öğrendim. Tabi bu süreçte yeni bir servis süreci başlattılar. 22 ekimde velhasıl 28 ekimde ürünün yapıldığına dair arandım gittim ürünü teslim aldım. Bugün ürünü çalıştırmayı denediğim de yine çalışmadı. Yarın tekrar servise vereceğim benim vaktim bol ya hani 6 aylık ürünle devamlı servise gidiyorum. Ve bu süreçte ütüsüz de kalıyorum. Neyse ki kahve makinesi alacaktım gidip Delonghi alarak doğru yapmışım. Sorunsuz çalışıyor. Philips pişmanlıktır. Son aldığım ürün olacak.

30 Ekim 2024 18:50

Bugün tekrar verdi bakalım kaç gün sürecek. Artık tüketici mahkeme sürecini de başlatıyorum.

05 Kasım 2024 10:29 (Şikayetten 6 gün sonra)

Selim Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

07 Kasım 2024 18:29

Selim Bey Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

07 Kasım 2024 20:22
Philips Ütüde Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Bu sorunun çözüldüğünden benim niye haberim yok. Size eski ve yeni servis kayıtlarının görüntülerini ekliyorum. Ayrıca 2. Teslim edişimde sisteme 5 gün sonra girmenizi de ortaya koyan belgeyi de koyuyorum. Bari sorunun çözüldüğünü yazmayın.

08 Kasım 2024 21:22

Utanmadan 20 iş günü tamir süresi geçti diye belirtiyorum. Müşteri hizmetlerine terbiyesiz üslubu ile dövmediği kalıyor hanımefendinin. Şu üründen sonra kendim ve çevrem için elimden geldiğince ürünlerinizi aldırmayacağım. Böyle bir satış sonrası çirkefliği yakıştıramadım size.

Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 16:25
Engin sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 12:22
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 18:58

01 Ekim 2023 13:10
Serdar sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 14:53
"Müşteri hizmetlerine Teşekkür ediyorum ama servis işleyişlerini ve servisin görüntülerini kontrol etmelwrini kontrol etmeleri lazım"
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri