Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Serviste Ürünümü Kırdı

Philips Ev Aletleri Philips Serviste Ürünümü Kırdı
11 Haziran 2023 03:33

Philips Airfryer HD9630/90 satın aldım. Kutudan arızalı çıktı. Kapağı tam oturmuyor ve bazı zamanlarda süre işlediği halde cihaz duruyor. Daha ürünü alalı 6 ay oldu,3 kere servise gönderdim. En son servise gittiğinde cihazım kargoda kırılmış, bilgim dahilinde olmadan cihazın bir parçası değişmiş fakat kapağının yan tarafındaki kırığı yetkili serviste fark etmediği için cihazı kırık şekilde teslim etmek istediler. Bu şekilde kabul etmediğimi belirttiğimde, servis arızayı onarıp (kırık olan kısmın yedek parçasıyla değişimini sağlayıp) yeni almış olduğum ürünü tamirli olarak bana iade etmek istiyor. Ürün ayıplı ürün kapsamında. Bilgilendirme yapılmadan bu şekilde bir işlem yapılması hiç hoş değil. Bu ürün bu kadar hasar almışken içindeki parçalarının hasar alıp almadığını bilemem. Ben tüketici olarak sıfır ürünle değişim yapılmasını talep ediyorum.
Philips ®, 'Bana ne halin varsa gör, ben ürünü sattım, paranı aldım, geçmiş olsun, ' demeye getiriyor. Karşımda yetkili bulamıyorum. Mağdur bir tüketici oldum. Çözüm bekliyorum.

16 Haziran 2023 11:00 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. Kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

20 Haziran 2023 13:29

Sayın B., Onayınız doğrultusunda, kırık olan parçanın siparişi verilmiş olup parça servisimize ulaşmıştır. Yetkili servisimiz size ulaşarak, konu hakkında bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

30 Nisan 2024 10:58
Akin sonuçtan memnun

08 Haziran 2023 14:55
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 20:24
Philips Airfryer HD 9252/90 Es Arızası
Demet sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 17:37
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 23:30
PHILIPS Ev Aletleri Philips HD9650/90 Arifler Kapak Sorunu