Philips Ev Aletleri Hd7462/20 Filtre Kahve Makinesi Filtre Pimi Kırılması Problem!

Mürüvet
31 Ocak 2024 16:442.460

HD Philips hd7462/20 filtre kahve makinesi inox aldım 22/01/2024 teslim aldım dört kullanımda filtre ucunda ki pimi çıktı Philips gibi bir markanın yapmış olduğu makine da böyle bir sıkıntı olması içler acısı konu ile ilgili yetkililerinden çözüm rica ediyorum.

22 Şubat 2024 15:43 (Şikayetten 21 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

4 Aralık 2025 13:23

Philips HD 7462/20 filtre kahve makinesi aldım ancak 5 defa kullandım filtresini yıkarken uçtaki parçası düştü! Philips gibi bir markaya yakıştıramadım. Resmen hayal kırıklığı!

4 Aralık 2025 13:23

Eki aç

Philips HD 7461 Filtre Kahve Makinesi Cam Demlik Kırılması!

Philips HD 7461Filtre Kahve Makinesi Cam Demlik Kırılması!

Fatih
Philips Temizlikten Sonra Kırmızı Lambalar Yanıyor!

PhilipsTemizlikten Sonra Kırmızı Lambalar Yanıyor!

Philips Filling Circuit Makine Arızası

Philips FillingCircuit Makine Arızası