Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 19:02

24 Temmuz tarihinde Forum Bornova Teknosa'dan Philips Azur 8000 ütü satın aldım. Ütü kırışıklıkları açmıyor, su akıtıyor ve geç çalışıyor. Yaklaşık 4 bin lira ödediğim bir üründen memnun kalmadım. Azur serisinin böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ürünün iadesini talep ediyorum.

19 Ağustos 2024 15:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili ütülerimiz paketlenmeden önce buhar testine tabii tutulmaktadır. Bu nedenle içerisinde çok az miktarda su kalabilir. Bu su ise ütünün paketlenerek size satışı gerçekleşene kadar ki süreçte kirece sebebiyet vermektedir. Bu nedenle biz müşterilerimize ilk ütü kullanımdan önce kireç temizleme işlemi önermekteyiz. Kullanım kılavuzun da bu işlemin nasıl yapıldığı yer almaktadır. Kireç Temizleme işlemi yapılmadığı taktirde ütü buhar vermez, su akıtabilir, koku yapabilir ve ses çıkarabilir bu nedenle kireç temizleme işlemini Düzenli olarak yapmanızı rica ederim. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Şerif sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 14:50
Philips Azur 8000 Series Ütü Kırışıklık Açmıyor!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 14:18

Philips Ütü Sorunu

28 Ekim 2024 20:22
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 21:18
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri