Philips ALL In One Cooker

06 Ekim 2023 23:01
06 Ekim 2023 07:44

Philips ALL in One cooker Aldığım andan itibaren e56 hatası verdi servise gitti servis kullanıcı hatası dedi hiç kullanamadığım makinede nasıl kullanıcı hatası oluyor onu da anlamadım geldiğinde ürün darbeli şekilde idi ürünün iadesini istiyorum

19 Ekim 2023 17:14 (Şikayetten 12 gün sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına hangi yetkili servise başvurduğunuzu iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

19 Ekim 2023 17:17

Maltepe Park Teknosa'dan aldım 12/10/2023 tarihinde tekrar Maltepark Teknosa mağazasına ürünü teslim ettim hala bir sonuç gelmedim

23 Ekim 2023 16:17

Sayın S., Cihazınız İstanbul / Göztepe yetkili servisimizde kontrol edilmiş olup herhangi bir arıza tespit edilmemiştir. Cihazınız çalışır durumda mağazaya kargo ile geri gönderilmiştir. Sonrasında ise mağaza çekmiş olduğunuz görselleri servise iletmiş olup servisimizden talep edilen bilgiler mağaza ile paylaşılmıştır. Konu hakkında mağaza ile görüşmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

23 Ekim 2023 16:20

Mağaza ile bugün görüştüm bizzat gittim onlarda sizden bilgi bekliyor ürünün hasarlı gelmiş olması benim suçum değil mahkemeye gideceğim bilginiz olsun koca firmasınız birbirinizin üzerine atıyorsunuz gerçekten yazık

23 Ekim 2023 16:35

Ayrıca servisiniz hiç kullanamadığım fişe taktığım andan itibaren e 16 hatası veren ürününüz ile ilgili kullanıcı hatası diye rapor vermiş ( şaka gibi ) şimdi bana siz kalkmış herhangi bir arıza tespit edilmemiş diyorsunuz siz dalgamı geçiyorsunuz?

Tüm All in One Cooker HD2151/62 Şikayetlerini Gör
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri