Deniz sonuçtan çok memnun

Marlboro Touch Blue Kalite Sorunu

24 Haziran 2024 04:12

Marlboro Touch Blue ilk çıktığı haftadan beri kullanıyorum. Sanırım 13 yıl oldu. Son zamanlarda ambalajının kalitesi düştü, bununla birlikte sigaradan aldığım lezzet değişti ve bununla birlikte içinden sık sık odun çıkıyor. Philipp Morris müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım fakat herhangi bir dönüş olmadı. Bugüne kadar kalite düşüş sebebiyle attığım sigaraların zararına mı yanayım? İçtiğim sigaranın lezzetinin olmamasına mı yanayım? Elimde kalitesiz bir paket taşımanın verdiği kötü hissiyata mı yanayım? Müşteri hizmetleri diyor ki, içinden odun çıkarsa veya herhangi bir kalitesizlik görürseniz sigarayı söndürüp paketinin içine koyup bize gönderin. Anlıyorum belki sorunu elinizde görmek istiyorsunuz fakat, 1 paket açıp orada içen birine verseniz zaten size bunu gösterecek. Benim bunlarla uğraşacak konsantrasyonum maalesef yok. Eğer yaşadığım sorunlar telafi edilmezse maalesef 30 yılı aşkın süredir kullandığım Marlboro markasını değiştirmek zorunda kalacağım. Sizlerden dönüş beklemekteyim. Gereğini rica ederim.

24 Haziran 2024 15:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

04 Nisan 2025 16:15
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2025 20:30
Marlboro Edge Blue Tütünü Dökülüyor, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamıyorum
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

Marlboro Kaliteyi Bozdu

22 Mart 2024 19:52