Ali
22 Eylül

Merhabalar ben yıllardır Parliament kullanıcısıyım ama son günlerde sürekli Arazlı 2. Kalite ürünle karşılaşıyorum. Bu firmadan böyle bir ürün inanılmayacak bir şey. Bu konuyla ilgilenirseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim. Resim ekleme şansımız varsa paket ve sigara duruyor. Sizlerle paylaşabilirim ve bu hatanın telafisini yaparsanız sevinirim.

Philip Morris Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 7 sa 43 dk
Philip Morris Logo
22 Eylül 15:44

Philip Morris Sigara Yazısı İçine Doğru Yazılmış.

Hayriye
2 hafta önce

Parliament sigarasından böyle bir hata görmek istemezdim. Parliament yazısı içe doğru yazıyordu bende sonradan fark ettim böyle bir hata olduğunu ve hiç hoş bir şekilde durmuyordu. İçinde ise kocaman odun parçalardı vardı... Böyle olmamasını isterim

Cihan
2 hafta önce

Dört yıldır Parliament sigarası kullanıyorum. Paketimden sürekli ağaç gibi talaş parçaları çıkıyor. Şimdi de hatalı sarılmış bir ürün çıktı; gözden kaçmış olabilir. Sonuçta para vererek satın alıyoruz. Bu problem için bir çözüm istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ürün hala elimde, iyi günler.

Philip Morris Paket İçindeki Hatalı Sigaralar

Hakan
2 hafta önce

Sabah bandrollü Parliament Aqua Blue marka sigara aldım ve paketin birçoğunun filtre ve tütün kısımları ayrı. Bu kadar pahalı olmasına rağmen böyle ha...

Adile
3 hafta önce

Parliament sigarasından böyle bir hata görmek istemezdim. Etiketi hatalı bir sigara satın aldım. Parlamenti bir marka olduğu için satın alıyorum ama hatalı etiketi kaymış bir sigara aldım artık eski kalitesi yok içinden çoğu zaman tahta parçası tütün sapı çıkıyor.

Marlboro Üretim Hatası

Ramazan
28 Ekim

Marlboro Touch white sigarda hata var içince duman çıkıyor ve izmarit delik hava kaçırıyor bu kadar para veriyoruz. Yaptığınız ayıp. İyi diye kaliteli sigara alıyoruz. Parliament, Winston, Marlboro ama hepsinde nedense hata var eskiden olduğu gibi kaliteli değiller. Tutun bile ondan daha iyi.

0 Yorum

Philip Morris Şikayetvar üye markasıdır