Demet sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 01:00
Demet'in Teşekkür Mesajı
“Peynirci Baba'ya ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.”

Peynircibaba Erzurum şubesinden 03.09.2024 tarihinde 2 kg'lik Yöre yoğurt aldım. Üretim tarihi 27/08/24 ve son kullanım tarihi ise 26/9/24 olarak görünmekte. Yoğurdu bugün açtım (04.09.2024). Üzerinde kocaman yeşil bir küf öbeği vardı ve kutu kenarları pembeleşmişti. 7 günlük bir yoğurdun böyle küf yapması imkansız. Bir haftada, Kocaeli'nden geliyor olsa da, sadece ekşiyeceğini düşünüyorum. Evde yaptığımız yoğurtlardan biliyorum. Kaldı ki süt ürünleri soğuk hava donanımlı araçlarla taşınması gerekir. Böyle kocaman bir küf parçasının son kullanma tarihine yaklaşmadan oluşması çok çok anormal. Bu durum, marketlerin ürünlerin üretim ve son kullanma tarihlerinin asetonla silinip değiştirildiği haberlerini doğruluyor görülmektedir. Ürünü bugün iade ettim. Ancak, Peynircibaba'nın halkın sağlığı ile oynadığını düşünmekteyim. Resimleri paylaşacağım.

05 Eylül 2024 11:01 (Şikayetten 10 saat sonra)
20 Eylül 2024 10:50
Demet
Demet
01 Ekim 2024 14:14

Peynirci Baba'ya ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.

Fatma sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2024 21:17
"İlginiz için teşekkürler."
Can sonuçtan memnun

08 Nisan 2025 14:55
"Merhaba, Hem ürünü hem de fişi o gün içinde atmıştık. Ürünü geri iade etme şansım maalesef bulunmuyor. Bizim için gerekli denetimleri sıklaştırmanız, personele gerekli uyarı ve yaptırımı sağlamanız yeterli olacaktır. Teşekkürler."

Pendik Sapanbağları Şubesinde Sürekli Bozuk Ürün Problemi Ve Sağlık Riski

05 Eylül 2025 10:08
Elif sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2025 00:06
"Süreçte hemen geri dönüş sağlanması ve sorunun çözülmesi çok önemliydi bu süreci bu şekilde yönettikleri ve çizgilerinden şaşmadıkları için teşekkür ederim. Ürünü almış olduğum şubeleri de konu ile ilgili çok nazik ve anlayışlılardı sorunumu hemen çözdüler ve çokça özürlerini ilettiler"
Açılmamış Kaşar Peynirinin Son Kullanma Tarihi Geçmemesine Rağmen Küflenmesi
acilmamis-kasar-peynirinin-son-kullanma-tarihi-gecmemesine-ragmen-kuflenmesi-6.jpg
acilmamis-kasar-peynirinin-son-kullanma-tarihi-gecmemesine-ragmen-kuflenmesi-5.jpg

21 Nisan 2025 11:46