Peugeot'tan 408 Gt Araç Aldım, 2 Aydır Teslim Alamadım!

Sercan
12 Temmuz 2023 17:31

Adım Sercan b***, 31.05.2023 tarihinde Peugeot 408 gt model araç satın aldım. Bayramdan önce en geç 23.06.2023 tarihinde aracımın tarafıma teslim edileceği söylendi ancak teslim edilmedi. Yerine muadil bir araç verildi. Bayram bitti aradım 07.07.2023 Cuma günü teslim edeceklerini söylediler ama o tarihte de teslim edilmedi. Konu ile alakalı ses kayıtları mevcuttur. Beni Peugeot Türkiye'den aradılar ve aracımın yazılım beklediğini belki bu ay belki önümüzdeki ay teslim edebileceklerini söylediler. Büyük bir sıkıntı içindeyim Kullandığım diğer araba markalarını bırakıp Peugeot markasını denemek istedim, fırlatma arabası olan 408 gt Modelini seçtim ama fırlatma arabasının yazılımı için yeterince destek alamadım. Bu, gelecekte arızalanırsa birçok sorunla karşılaşacağım anlamına gelir. Konuyla ilgili Türkiye Peugeot'dan hiç memnun kalmadım. Acil yardım ve desteğinizi bekliyorum. Müşteri hizmetlerine şikayetimi belirttim bana teslim tarihi veremiyorlar Instagram’dan bana geri dönüş yapılacağını söyledi. Kimse geri dönüş yapılmadı. Fransa Peugeot’ya mail attım onlardan da bir geri dönüş olmadı Peugeot markasının müşteri deneyimi bu kadar kötü olamaz. Parasını ödediğim bir ara bana ne zaman teslim edileceğini bile söyleyemiyorlar. Lütfen bana acil yardımcı olun.

Ad soyad : Sercan b***
Telefon : 0536 *** 40 29
Araç : 408 gt
Satın Alınan Tarih : 31/05/2023

Aytaç
Aytaç

Tamamen aynı durumdayım 30mayis tarihinde aldım. Kimse ne zmn teslim edileceğine dair bilgi vermiyor ruhsatı çıktı kaskosu yapıldı.

Özkan
29 Ağustos 2023 11:06
Peugeot 408 Gt Marka Aracımın Belirtilen Tarihte Teslim Edilmedi.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 17:12

Barış